ESTEE LAUDER - Emerald Oasis

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu
Estee Lauder, Emerald Oasis

Kuvia

oasis light
oasis brown

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomiväripaletit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Emerald Oasis on Estee Lauderin oodi vihreälle. Paletissa on kolme erilaista vihreän sävyä maustettuna mattavaalealla ja kauniisti hohtavalla ruskealla. Vihreän sävyt ovat myös koostumukseltaan erilaisia, ylhäällä oleva on satiininen, alhaalla shimmerinen ja keskimmäinen vihreä metallinen.

Vihreistä ylhäällä oleva on vaalea (viileähkö), omasta mielestäni keväänvihreä ja sillä on tehty oasis light-meikki. Alhalla oleva tummempi vihreä on kauniisti hohtava keskivihreä, jota on käytetty smokymeikissä luomivaossa. Keskimmäinen sävy on mustapohjainen sävy, joka on siis smokymeikissä aseteltuna ripsirajaan. Ruskealla sävyllä onnistuu myös neutraali päivämeikki pelkästään sitä ja vaaleaa mattasävyä hyödyntäen. Paletin tähtiä ovat kuitenkin epäilemättä vihreät sävyt.

Paletilla saa esimerkkien mukaan sekä tummempaa smokya (kauniisti hohtavalla pinnalla) sekä kevyempää päivämeikkiä sekä variaatioita näiden kahden välistä. Emerald Oasis kuuluu Suomessa Estee Laurerin vakiovalikoimaan, joten sen saatavuus on ainakin toistakseksi turvattu. Suositushinta on 56 €, joten paletti ei ole varsinaisesti halpa, mutta ns. keskihintainen selektiivisen puolen meikkipaletteihin suhteutettuna. Jos pidät vihreistä luomiväreistä voi tämä paletti olla sinulle ihana löytö.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sweet Peach Eyeshadow Palette
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Chocolate Bon Bons
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (4)
Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (14)
Semi Sweet Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.8 (4)
Idun Minerals Brunkulla
Valmistaja: MUU
 
4.8 (2)
Anastasia Modern  Renaissance
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (11)