L'OREAL - Elnett Satin

 
2.6 (4)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Muotoilutuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
1.0

En pitänyt, enkä keksinyt tästä kyllä mitään positiivista sanottavaa. :/ Loppuun kaikesta huolimatta tän kuitenkin käytin! Itse en ostaisi.

- Kamala tuoksu. Tulee jotenkin hämärästi oudolla tapaa mieleen jouluiset piparkakut, ja tuoksu pysyy koko päivän hiuksissa! Joku voi ajatella että piparkakuthan tuoksuu hyvältä, mitä ihmettä valitan, mutta hyh, tää vaan ei ollut ollenkaan miellyttävä. En kestänyt sitä koko ajan ympärillä leijuvaa, pistävää tuoksua. Hajun huomasi myös vieressä oleva ystäväni, eikä hänkään siitä pitänyt.
- Pitäisi olla voimakas hiuslakka, mutta ei tämä kyllä mun hiuksia aloillaan pitänyt, saatika kiinnittänyt kunnolla mitään kampausta...

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Marraskuu 29, 2013)
Kokonaisuus 
 
3.0

Tämä on nostettu jotenkin mystisesti "markettilakkojen aateliseksi" mutta en kyllä oikein tajua että miksi. Pito on ok, ja "helppo harjata pois"...nojaa. Plussaa siitä että tulee hienojakoisena ja melko kuivana sumuna ulos. Suurin miinus ehdottomasti haju! Siksi onkin hyvä että tätäkin saa hajustamattomana versiona (siinäkin on inhottava haju, mutta se sentään haihtuu suht nopeasti pois!)

Pakkaus on klassikko kultainen ja toivottavasti pysyy samanlaisena tulevatkin vuodet. Olen kai hömppänostalgikko, mutta tykkään että jotkut pakkaukset pitävät vanhan tyylinsä ja ulkonäkönsä :D

En oikein tiedä ostaisinko uudestaan vai en. Laitoin että "kyllä" koska hajustamaton versio on hyvä. Kuitenkin useasti tulee valittua joku muu lakka, sillä tämä maksaa sen n.7 euroa ja mielestäni vastaavan tasoisen lakan saa n. 4 eurollakin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Ei sopinut ainakaan omalle tukalle tupeeraukseen koska ei ollut tarpeeksi pitoa ja hiuksista lähti tuuheus melko nopeasti. Yksi hienojakoisimmista lakoista jota olen käytännyt, enkä oikein tykännyt kun ei tunnu tarpeeksi "jämäkältä". Tämä lakka on kuitenkin lähtenyt kaikista parhaiten ja helpoiten harjaamalla.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Kesäkuu 17, 2013)
Kokonaisuus 
 
3.5

Ostin tämän tuotteen, koska halusin pitää kiharat piikkisuorissa hiuksissani pidempään tärkeissä juhlissa. Lakka onnistui pitämään kiharoita laineikkaina koko päivän, mutta latistumista oli huomattavissa.

Lakka on erittäin hienojakoinen, jolloin suihkuttaessa tuotetta pöllyää joka puolelle huonetta... ei kiva. Valitsin lakasta hajusteettoman version siinä toivossa, ettei tuotteessa olisi vahvoja tuoksuja, mutta tuoksu on silti kuvottava vaikkei parfyymille tuoksukkaan. Lakan saa harjaamalla pois, joka on ihan hyvä ominaisuus, mutta itse mieluummin pesen hiukset aina, jos olen käyttänyt jotain hiustuotetta.

En ostaisi tuotetta uudelleen hajun ja koostumuksen perusteella. Laatu on mielestäni sama kuin muissakin voimakkaissa hiuslakoissa.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Tigi S-Factor Creamy Molding Wax 50g
Valmistaja: TIGI S-FACTOR
 
5.0 (1)
Redken Powder Grip 03
Valmistaja: REDKEN
 
5.0 (1)
Silhouette Color Brilliance Hairspray
Valmistaja: SCHWARZKOPF PROFESSIONAL
 
4.8 (4)
Four Reasons - Cristal Styling Mist
Valmistaja: FOUR REASONS
 
4.5 (3)
Flexwax
Valmistaja: OSIS
 
4.5 (1)
Dust It Mattifying Powder
Valmistaja: OSIS
 
4.5 (1)