Draamaa ja jännitystä kauneuslandiassa – Spill the tea!

22.2.2017 - IHANAA EXTRAA

Kauneusbloggaajat, -vloggaajat ja -instagrammaajat ovat jo hetki sitten nousseet mielipidejohtajiksi perinteisten medioiden ohi niin että viuhahti. Isoon joukkoon mahtuu mukaan kaikenlaista, myös draamaa. Sen siivellä joukkoon on ilmestynyt lifestyle- ja kauneusmaailman tutkailemiseen keskittyviä kanavia, jotka välillä viihdyttävät mielenkiintoisilla tiedonmurusilla ja välillä mässäilevät juoruilla.

Ei-niin-tärkeiden asioiden ja toisten ihmisten ruotimiseen ei kannata käyttää liikaa energiaa tai aikaa. Joskus on kuitenkin kiva tietää ”mistä ihmeestä kaikki nyt kohisevat” ja siihen näiltä kanavilta voi löytää vastauksen. Jos et pidä draamasta tai provosoivasta spekulaatiosta, kannattaa nämä siis skipata!

John Kuckian

Brittiläisen Johnin huumori ja sarkasmi puree ja viihdyttää. Hänen videonsa ovat pääsääntöisesti hauskasti editoituja ja ote asioihin sopivan kepeä. John lipsuu välillä vinoilemaan varsinkin isoille ja hypetettyille kauneusbrändeille, mutta yleensä hän perustelee mielipiteensä hyvin.

Here for the Tea

Melko uusi YouTube-kanava Here for the Tealla on aika kärkäs ote. Here for the Tea on kritisoinut varsinkin kauneusbloggaajia kovin sanoin mm. piilotellusta kaupallisuudesta, eikä pelkää ottaa silmätikuiksi isoja tubettajia kuin NikkieTutorials ja Jaclyn Hill tai brändejä kuten Maybelline. Here for the Tea tuntuu haluavan videoillaan herätellä keskustelua ja lisätä katselijoiden medialukutaitoa, mutta on joskus turhankin ärhäkkä sanavalinnoiltaan ja kehittelee paljon melua tyhjästä.

Sanders Kennedy

Sanders on Johniin ja Here for Tea:n ylläpitäjään verrattuna ”höpöttelevämpi” ja videosisältöjen laatu on vähän epätasaisempaa. Sanders tuo esille omia mielipiteitään ja omaa elämäänsä useissa videoissaan, mutta toki pääpaino on päivän hot topicissa. Sanders on persoona, jonka tyylistä eivät kaikki niin välitä, mutta mielenkiintoisten juttujen takia Sanderssinkin kanavaa tulee satunnaisesti vilkuiltua.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?