Dr. Hauschkan luonnonkosmetiikka

1.5.2015 - VALOKEILASSA

Tiedättekö sen tunteen, kun haluaa kokeilla itselleen entuudestaan tuntematonta brändiä, mutta ei tiedä mistä sitä aloittaisi? Onneksi apua voi etsiä esimerkiksi Beautifysta! Suomen Dr. Hauschkan ihmiset ottivat yhteyttä ja kysyivät haluaisimmeko kokeilla heidän uutuustuotettaan. Koska meillä ei ollut entuudestaan kokemusta Dr. Hauschkasta, ehdotimme toisenlaista diiliä. Pyysimme tuotepakettia, joka tutustuttaisi Dr. Hauschkan maailmaan.

Tutustumistuotteiksi meille lähetettiin Cleansing Cream -puhdistusvoide, Facial Toner -kasvovesi, Rose Day Cream Light -kosteusvoide ja Night Serum -yöseerumi. Tuotteet on kehitetty mukaillen Dr. Hauschkan ihonhoitoideologiaa, joka painottaa ihon puhdistamista ja tasapainottamista. Vaikka olemme kosmetiikan onnellisia sekakäyttäjiä (synteettinen tai luonnonmukainen, kaikki käy kunhan tuote toimii!), oli todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan ihonhoitoa kokonaan luonnonkosmetiikalla toteutettuna.

Ihon puhdistamiseen käytettävä Cleansing Cream on paksu voide, joka sekoitetaan veden kanssa tahnaksi. Puhdistusvoiteessa on mm. mantelia ja sen koostumus on aavistuksen rakeinen. Voide puhdistaa tehokkaasti, mutta mm. silmämeikit on poistettava erillisellä tuotteella. Mahdollisimman hellävaraiseen ihonpuhdistukseen Dr. Hauschka suosittelee hankaamisen ja pyyhkimisen sijaan painelua ja pyöräyttämistä.

dr hauschka_rose cream_cleansing_serum3

 

Cleansing Creamin jälkeen iholle lisätään raikkaan tunteen jättävää Facial Toneria. Kasvovesi lupaa säädellä ihon kosteustasapainoa ja säilyttää sen elastisuutta. Jos innostuu suihkuttelemaan liikaa, voi ylimääriset vedet painella ihoon. Olemme suihkauttaneet tätä kasvovettä myös meikatuille kasvoille pehmentämään meikkipuuterin jälkeä ja kiinnittämään meikin. Kuten puhdistusvoiteessakin, kasvovedessä on voimakas tuoksu, johon kuitenkin totuimme nopeasti.

Dr. Hauschkan monipuolisesta kosteusvoidevalikoimasta kokeilimme aamuisin käytettävää Rose Day Cream Lightia. Kevyt Ruusuvoide imeytyy nopeasti ja jättää ihon mukavan pehmeäksi. Se on yllättävän riittoisa; pieni määrä riittää koko kasvoille. Yötä vasten iholle levitetään tasapainottavaa Night Serumia, mutta ei kosteusvoidetta. Dr. Hauschkan ihonhoitoideologian mukaan ihon tulisi yöllä antaa hengittää ja siksi turhia voidekerroksia on syytä välttää. Kasvorasvojen suurkuluttajina odotamme mielenkiinnolla miten muutos vaikuttaa pitkässä juoksussa. Moni on hurahtanut Dr. Hauschkan tuotteisiin ja ihonhoitotyyliin, joten odotukset ovat korkealla!

Dr. Hauschkan tuotteita saa mm. Stockmannilta ja Sokokselta. Oman paikkakunnan jälleenmyyjät löydät täältä.

Kiinnostaisiko tutustua Dr. Hauschkaan ja näihin tuotteisiin paremmin? Osallistu kilpailuun!

*Yhteistyö – tuotteet saatu Dr. Hauschkan maahantuojalta. Teksti ja kuvat ovat Beautifyn omia.

Onko kokemuksia näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?
Nude 'tude
 
4.5 (13)
Orgasm
 
4.7 (7)
Eos huulirasva
 
3.5 (12)
Setting Brush
 
4.6 (17)
Nivea Creme
 
3.8 (4)
Amberlights
 
4.7 (3)
Dipbrow Pomade
 
4.6 (31)