DOVE - Dove Nourishing Oil Care

 
3.6 (5)
Kirjoita arvostelu
vaahtoutuu hyvin
ei takuta hiusta

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Shampoot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Käytettynä epäsäännöllisen säännöllisesti erittäin toimiva. Etenkin vähänkään rasvoittuvalle hiuspohjalle en suosittelisi päivittäiseen käyttöön, vaan vain silloin kun hiukset tuntuvat kuivalta ja elottomilta.
Shampoo vaahtoutuu todella helposti, eli jo pienikin määrä riittää pesemään hiukset. Oil Care -sarjan tuotteet ovat hyvinkin silikonipitoisia, että lopputulos ei missään nimessä ole nahkea, vaan jättää hiukset liukkaiksi ja sileiksi. Etenkin sarjan tehohoito on todella hyvä markettihoitoaineeksi!
Purkissa oleva naamio on pakkaukseltaan hieman ongelmainen, etenkin kylpijälle pakkaus ei meinaa pysyä märissä hyppysissä. Hoito- ja tehohoitoaine ovat pakkaukseltaan kätevissä tuubeissa, mutta jostain syystä shampoo on pakattu yläosasta aukeavaan kovamuoviseen pakkaukseen: jämät on suhteellisen vaikea sieltä kaivella pois.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
1.5

Hiukseni on varmaan jotenkin erilaiset muihin arvostelijoihin verrattuna. Oil Care shampoo ei nimittäin toiminut ollenkaan! Ensimmäiset pari kertaa olin tyytyväinen, mutta sitten hiukset alkoivat rasvoittua, tuntuivat koko ajan likaisilta ja roikkuivat päätä myöden. Googlasin INCIN ja siinä on silikonia ja mineraaliöljyä, mikä varmaan selittää asian. Saman sarjan hoitoaineista pidän, mutta tätä shampoota en voi suositella!

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Vaahtoaa runsaasti. Itsellä on tällä hetkellä tukka huonossa kunnossa, kuiva ja karhea, ja tuntui että tuote silotti ja hoiti hyvin. Kosteuttaa kuivaa tukkaa ja saa ne tuntumaan pehmeiltä. Mielestäni saman sarjan hoitoaine sekä tehohoito ovat myös hyviä tuotteita. Edullinen ja laadukas markettishampoo.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Sisältää nimensä mukaisesti hoitavia öljyjä (ja silikonia) eli shampoo silottaa ja pehmentää hiuksia hyvin. Jatkuvassa käytössä tosin rasvoittaa hiuspohjaani nopeammin sekä tekee hiuksistani veltot, mutta toimii silloin tällöin käytettynä, varsinkin silloin kun hiukset tuntuvat karheilta tai alkavat hapsottamaan. Vaahtoaa runsaasti ja tuoksuu hyvälle. Marketti shampooksi ja hintaansa nähden erinomainen ainakin karheille/pörröisille hiuksille (jos ei silikonit hiustuotteissa haittaa). Dove Nourishing Oil Care- sarjan tehohoitoaine on myös mielestäni hyvä silottava tehohoito (plussaa erityisesti lyhyestä vaikutusajasta, ei tarvitse muhitella minuuttikaupalla sekä tuubi pakkauksesta).

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Toukokuu 05, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.0

Olen käyttänyt tätä yhden putelin ja pakko todeta, että on hyvä shamppoo. Ainakin omiin lyhyihin hiuksiini. Vaahtoaa myös hyvin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • ei takuta hiusta
  • vaahtoutuu hyvin
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo
Valmistaja: WELLA PROFESSIONALS
 
4.8 (3)
Gliss Ultimate Volume Shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF
 
4.8 (2)
Schwarzkopf bonacure fibre force shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF BONACURE
 
4.5 (1)
Volumetry Shampoo
Valmistaja: LOREAL PROFESSIONNEL
 
4.5 (1)
Organic Moisturising Lemongrass Shampoo
Valmistaja: LABEL.M
 
4.5 (1)