LOREAL PARIS - Double Extension

 
3.6 (4)
Kirjoita arvostelu
hyvä harjasosa
hyvä annostelija
tihkusateen kestävä
ei suttaa luomia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Ripsivärit
Kommentteja
(Updated: Helmikuu 09, 2015)
Kokonaisuus 
 
1.5

Mielestäni siis aivan liian hintava tämän laatuun nähden. Käytin joskus todella paljon sitä puna-valkoista samaista ripsaria, mutta kerran hairahdin ostamaan tämän jonkun kehujen perusteella. Petyin ja pahasti. En tiedä oliko omani joku virheellinen vai kuuluiko sen olla niin, mutta se oli todella vetelää ja vetistä, että ripset tulivat todella rumaksi. Ne tarttuivat kaikki yhteen kasoihin eivätkä taipuneet vaikka kuinka taivuttaisi. Niillä kesti myös kuivua älyttömän kauan.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Huhtikuu 12, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.5

Superhyvä ripsiväri!! Sen kyllä näkee myös hinnasta. Tätä ei tule ostettua ihan tosta vain normaalihintaisena. Mutta nyt itse tuotteeseen. Itse käytin tästä vedenkestävää versiota, sillä tavalliset ripsivärit eivät pidä ripsieni taivutusta. Ensiksi siis käytetään valkoista pohjustajaa, joka lisää ainakin minulla hieman tuuheutta. Odotetaan, että pohjustaja on kuivunut ja laitetaan itse ripsiväri.

Ripsiväriä levittäessä pitää olla tarkkana, että se peittää kaiken valkoisen ja se oli hieman hankalaa. Lopputuloksesta pidin erittäin paljon, mutta ripsivärin poistaminen oli sitten toinen asia. Kunhan on tarpeeksi kärsivällinen ja pitää meikinpoistoaineella kostutettua vanulappua silmän päällä jonkin aikaa, niin oli hieman helpompaa.

Putilo oli minun päivittäisessä käytössä suht riittoisa. Tykkään kuitenkin vaihdella ripsivärejä, joten en ole hinnankaan puolesta ostanut tätä uudestaan. Joskus jos tämä tulisi tarjoukseen ja jos minulla olisi tarvetta uudelle ripsivärille niin ostaisin tämän :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • tuuheuttaa hyvin
  • pidentää hyvin
  • ei suorista ripsiä
  • ei varise
  • ei suttaa luomia
  • tihkusateen kestävä
  • hyvä annostelija
  • hyvä harjasosa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Todella hyvä! Saa ripset näyttämään paljon pidemmiltä! Käytän valkeaa ripsiväriä, jonka päälle laitan Diorin Diorshow Mascara ripsivärin. Valkoinen ripsiväri saa koko ripsen näkyviin. Sisko suositteli alunperin tuotetta minulle ja siitä lähtien ollut päivittäisessä käytössä, enkä vaihtaisi!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Aika hintava maskara, joka tekee mitä lupaa ja tuuheuttaa hyvin. Ensin laitetaan valkoinen pohjustusripsari ja sen kuivahdettua levitetään toisestä päästä väri. Pidän paljon siitä, että molemmat tuotteet ovat yhdessä paketissa. Voisin ja olenkin ostanut tämän tuotteen uudelleen, lopputulos on sen verran näyttävä.

Mutta 2 asia harmittaa: Ensiksikin joskus pohjustuksen ja värin yhteispaino märkänä saa ripset suoristumaan helposti. Jos odottaa, että pohjustus kuivuu, ei väri levity enää nätisti ripsiin eli pakko levittää heti päälle. Toiseksi, tuotteen poisto ripsistä vie jonkin verran aikaa vaikka millä poistaisi, kun en kuitenkaan tahdo hinkata niin kovaa, että ripsiä irtoisi.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Lash Sensational Waterproof - ripsiväri
Valmistaja: MAYBELLINE
 
5.0 (2)
M Mega EX-Volume Mascara – Fan Volume
Valmistaja: MISSHA
 
5.0 (1)
Lash Queen Feline blacks
Valmistaja: HELENA RUBINSTEIN
 
5.0 (2)
mascara
Valmistaja: ORIFLAME
 
4.7 (3)
False Lash Effect Fusion Mascara
Valmistaja: MAX FACTOR
 
4.6 (10)
Doll Eye Mascara Long Lash
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
4.5 (2)