CHRISTIAN DIOR - DiorShow Maximizer Lash Plumping Serum

 
4.0 (2)
Kirjoita arvostelu

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Ripsiseerumit, primerit ja topcoatit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Diorshow Maximiser on hyvä pohjustaja minkä tahansa ripsivärin alle. Se tuuhentaa ja pitää taivutuksen ripsissä. Käytän tätä tuotetta nimenomaan tuuheutta lisäämaan sillä ripsirivissäni on harmittavia aukkoja. Lisäksi tuntuu, että tämän pohjustajan käyttö ripsarien alla on tehnyt hyvää ripsieni kunnolle, joten aion jatkaa käyttöä, vaikka hinta vähän kirpaiseekin.

Miinuksena voisi mainita, että tuote kuivuu aika nopeasti hylsyynsä, joten uuden joutuu ostamaan noin 4-5 kuukauden välein. Levityksen kanssa täytyy myös olla tarkkana, ettei pohjustajaa jää vilkkumaan ripsarin lomasta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Nimestään huolimatta tätä voisi pitää paremmin ripsivärin pohjustajana eli primerina. Kokeilin joskus muutama vuosi sitten testerinä ensin ja sitten ostin lentokentältä uuden ja nyt äitini toi loppumisen varalle toisen, vaikka tuote onkin hyvin riittoisaa :P. Saa näyttämään ihan minkä vain ripsarin hyvältä! En enää kauheasti stressaa, että minkä ripsarin ostan kaupasta, koska tämä pohjustaja kyllä auttaa asiassa mielettömästi. Hinta hieman kirpaisee, mutta tosiaan, kun ostaa tämän niin voi sitten hyvin mielin käyttää niitä halpis markettiripsareita.

Tämä ei ehkä sovi kaikkien pienemmille silmille tai niille, joille Diorin Diorshow:n mascaraharja tuntuu liian isolta, koska muuten saattaa olla vaikeuksia saada tätä seerumia tarkasti kaikkiin karvoihin. Itselle harjan suuruudella ei ole kovin väliä, sillä vaikka omistankin suuret silmät, niin sohin tätä välillä luomeenkin, josta sen saa sitten pyyhittyä näppärästi pois. Kannattaa vaan muistaa laittaa ripsarit heti seerumin levittämisen jälkeen jottei jäisi valkoisi länttejä, tuotehan on valkoista (itse olen kyllä ollut vähän hitaampikin ja silti saanut ripsarit sujuvasti levittymään, sillä tuote ei kuitenkaan kovin nopeasti kuivu.) Tuote on myös aika paksua ja voidemaista, mutta liukuu mielestäni ripsillä tarpeeksi hyvin. Muistuttaa varmaan niitä Lorkun kaksipäisiä mascaroita, jossa oli se pohjustaja toisessa päässä, mutta tämä on vielä parempi!
Itse teen vielä niin, että ensin laitan vähän irtopuuteria ripsiin, tätä seerumia ja sitten mascaraa..AVOT!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Advanced Eyelash Conditioner
Valmistaja: REVITALASH
 
5.0 (1)
DiorShow Maximizer Lash Plumping Serum
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.0 (2)
Testituloksia
Valmistaja: MAVALA
 
2.5 (2)