CHRISTIAN DIOR - Diorshow Brow Styler

 
4.0 (2)
Kirjoita arvostelu
luonnollinen lopputulos onnistuu
sopivan pigmenttinen
pysyy paikallaan
toimii harvakarvaisissa kulmissa
värin määrä annosteltavissa

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kulmakarvat
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Kynän jälki on sopivan kova, joten väriä on helppo annostella ja se pysyy kulmissa hyvin. Universaali sävy on keskiruskea , joka taittaa aavistuksen lämpimään. Olen käyttänyt tätä tuotetta lähinnä muiden meikkauksessa ja olen huomannut, että on oikeastaan kaksi tapausta, jolloin tämä universaali sävy ei toimi: jos on todella vaaleat kylmän sävyiset hiukset (jolloin väri on liian tumma ja lämmin) tai jos kulmakarvat ovat luonnostaan todella tummat (jolloin väri on liian vaalea). Kaikille muille tämä sopii yllättävän hyvin!

Muille satunnaisesti meikkejä tekevälle hyvä ostos, mutta omaan käyttöön löytyy kyllä edullisempiakin vaihtoehtoja, joista voi valita itselle parhaan mahdollisen sävyn.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • tykkään pakkauksesta
  • tekee mitä lupaa
  • helppo käyttää
  • värin määrä annosteltavissa
  • toimii harvakarvaisissa kulmissa
  • pysyy paikallaan
  • sopivan pigmenttinen
  • luonnollinen lopputulos onnistuu
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Nyt kun hiukseni ovat lähempänä ruskeaa kuin punaista, Diorin kulmakynä on uusi suosikkini! Dior Show Brow Styleria on vain yksi väri: Universal Brown. Se on keskiruskea, joka minun silmääni taittaa pikkuriikkisen lämpimään. En allekirjoita ollenkaan, että sävy olisi "kaikille sopiva", mutta uskon sen käyvän todella monelle. Jos olet aivan vaalea, siis niin kulmilta kuin ripsiltäsikin, luulen, että Universal Brown on liian tumma.

Diorshow Brow Stylersissa on lähes täydellinen ja helposti levittyvä koostumus. Katkeamisvaaran takia kannattaa kuitenkin varoa, ettei rullaa ohutta väripuikkoa liian ylös. Brow Styleria on helppo "annostella" kulmiin ja se täyttää kulmakarvojen aukot luonnollisen näköisesti. Pidän todella paljon myös siitä, ettei Brow Styleria tarvitse teroittaa ja että kynän päässä on näppärä kulmaharja.

Totuuden nimissä hinta voisi olla matalampi, varsinkin kun itse tuotetta on aika vähän yhdessä kynässä. Ostan silti uudelleen, ellei markkinoille tule jotain uutta ja parempaa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Urban Decay Brow Beater
Valmistaja: URBAN DECAY
 
5.0 (2)
Eyebrow Pencil
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (2)
Clear Brow Gel
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.8 (4)
Brow Definer
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (5)
Dipbrow Pomade
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.6 (31)
Couleurs Nature Eyebrow pencil kulmakynä
Valmistaja: YVES ROCHER
 
4.5 (1)