CHRISTIAN DIOR - Dior Gel Coat

 
4.3 (2)
Kirjoita arvostelu
diorgelcoat.jpg
KATSO AINEOSAT
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentylglycol/Trimellitic Anhydridecopolymer, Acetyl Tributylcitrate, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Päällyslakat
Kommentteja
(Updated: Syyskuu 01, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.5

Huippuhyvä päällyslakka, kunhan sen levittää oikein. Kynsilakan pitää olla täysin kuivunut ennen Gel Coatin levitystä! Se kannatta myös levittää kynsien yli ja jopa alle, jos sattuu olemaan pitkä kynnet. Eli kynsi koteloidaan päällyslakalla. Gel Coat kuivuu nopeasti ja jättää kynnelle mielettömän kiillon sekä pidentää lakkauksen kestoa.

Hinta on aika kova, mutta toisaalta Gel Coatin alla voi käyttää ihan mitä vain kynsilakkaa, joten sitten ei ole pakko hankkia niitä kaikkein hintavampia lakkoja. Pieni miinus koostumuksesta, joka on paksua ja välillä työläs levittää. Netistä löytyy vinkkejä koostumuksen notkeuttamiseen, mutta en ole uskaltanut vielä kokeilla. Onneksi suti on hyvä. Jos haluaa juoksevamman koostumuksen, kannattaa kokeilla Chanelin Extreme Shine päällyslakkaa (mutta se ei tee kynsistä yhtä kiiltäviä kuin Dior).

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Huhtikuu 24, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.0

Dior Gel Coat on päällyslakka, joka lupaa tehdä kynsille geelimäisen, kiiltävän ja kestävän pinnan. Lakka on väritöntä, joten se soveltuu siis kaikenlaisten lakkausten viimeistelyyn.

Lakka on tavallista päällyslakkaa paksumpaa ja sainkin ohjeen levittää sitä reilusti myös kynsien yli, jotta se pysyy parhaalla mahdollisella tavalla. Aluksi levittyvyys oli hyvä paksun sudin ansiosta, mutta muutaman kuukauden kuluttua koostumus on muuttunut entistä paksummaksi ja venyvämmäksi, joten lakkaa on vaikea saada levitettyä siististi kynsille.

Lakka tekee kuitenkin kynsistä kiiltävät ja hieman geelikynsiä jäljittelevän lopputuloksen, mikä suojaa värillistä lakkaa lohkeiluita. Melko korkeaan hintaansa nähden (n. 29 €) miinusta lakan paksuuntumisesta, mutta muuten oikein kiva päällyslakka, jota pitää mielellään esillä tyylikkään pakkauksensa ansiosta. ;)

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Miracle Gel Top Coat
Valmistaja: SALLY HANSEN
 
4.5 (1)
MavaDry pikakuivattaja
Valmistaja: MAVALA
 
4.5 (3)
diorgelcoat.jpg
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.3 (2)
Chanel Extreme Shine Topcoat
Valmistaja: CHANEL
 
4.3 (2)
Minute Quick-finish
Valmistaja: MAVALA
 
4.2 (5)
Insta-Dri Pikakuivattaja
Valmistaja: SALLY HANSEN
 
4.2 (5)