JOE BLASCO - Dermaceal

 
4.3 (3)
Kirjoita arvostelu
pitkäkestoinen
peittää näpyt hyvin
peittää todella tummat silmänaluset
peittää punaisuuden
erinomainen peittokyky

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Peitevoiteet
Kommentteja
(Updated: Lokakuu 10, 2015)
Kokonaisuus 
 
3.0

Joe Blascon tuotteet ovat kaikki todella pigmenttisiä, joten jos pitää oikeasti saada kaikki peittoon suosittelen niitä. Itse en pidä niiden vahamaisuudesta ja siitä että iho ei pääse hengittämään pakkelikerroksen alla. Nykyään on paljon modernimpia tuotteita, joiden koostumus on juokseva ja silti peittävät todella hyvin. Joe Blascon kaikki tuotteet sisältävät paljon mineraaliöljyä ja jatkuvassa käytössä huomasinkin, että mustapäät ja pienet finnit lisääntyivät.

Mielestäni Joe Blasco sopii hyvin häämeikkeihin tai muihin sellaisiin arkipäivästä poikkeaviin tilaisuuksiin, joissa täytyy näyttää hyvintä kuvissa. Sitten ei ole väliä vaikka luonnossa kasvot näyttäisivät epäluonnollisen meikatuilta. Muute pidän näitä tuotteita liian teatterimeikkimäisinä. Jos on pahat arvet esimerkiksi finneistä ja on todella epävarma olo itsestään sen takia, niin se on asia sitten erikseen, koska niitä on vaikea peittää kokonaan.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • peittää punaisuuden
  • peittää todella tummat silmänaluset
  • peittää näpyt hyvin
  • pitkäkestoinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Älyttömän hyvä peitevoide! Peittää punoittavat finnit ja finniarvet erittäin hyvin. Koostumus todella pigmenttinen, peittävä ja riittoisa. Tää pieni peitevoidenappi on kestänyt mulla suht aktiivisessa käytössä nyt 4 vuotta (välillä tullut taukoja käyttöön mutta sitten taas käyttänyt lähes päivittäin), eli loppujen lopuksi tulee jopa halvemmaksi kuin se, että ostaisi kolmen kuukauden välein kympin halpispeitevoiteen. Suosittelen 100%! Plussaa myös siitä, että Joe Blasco ei testaa eläimillä (löytyy mm. Animalian listoilta).

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • erinomainen peittokyky
  • peittää näpyt hyvin
  • pitkäkestoinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Ensin hinnasta, joka kauhistuttaa varmasti monia. Tuotehan maksaa n. 60€, mutta voin taata että se "maksaa itsensä takaisin"; tämä on niin hyvä peitevoide, että se tulee varmasti käytettyä ja yksi purkki kestää ainakin pari vuotta koska koostumus on niin pigmenttinen ja riittoisa.

Käytän tätä lähinnä aknearpien piilotukseen, jossa se hoitaa hommansa erittäin hyvin. Tuote on niin pigmenttistä, että olen kuullut tällä peitettävän tatuointejakin häämeikeissä.

Jos kärsit ihon pigmenttimuutoksista, jotka haluaisit piiloon (kuten aknearvet), suosittelen tätä erittäin lämpimästi.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shape Tape Concealer
Valmistaja: TARTE
 
5.0 (1)
Under Eye Brightening Corrector
Valmistaja: BECCA
 
5.0 (1)
Radiant Creamy Concealer
Valmistaja: NARS
 
4.6 (5)
Stay All Day 16h Long-Lasting Concealer
Valmistaja: ESSENCE COSMETICS
 
4.5 (4)
Mineralize Concealer
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (1)
Boi-ing
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
4.5 (1)