NARS - Deep Throat

 
4.5 (3)
Kirjoita arvostelu
NARS
sopivan pigmenttinen
hyvä hinta laatusuhde

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Poskipunat
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Deep Throat on todella pigmenttinen ja hyvälaatuinen. Suurella siveltimellä levitettynä lopputulos on kaunis ja kestää hyvänä koko päivän. Omistan Deep Throatin lisäksi Orgasmin ja tämä on hillitympi niistä kahdesta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Poskipunat

  • hyvä hinta-laatusuhde
  • sopivan pigmenttinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Helmikuu 12, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.5

Deep Throat on NARSin Orgasm poskipunan pinkki pikkusisko. Myös Deep Throatissa on kultaista shimmeriä, mutta se ei ole niin näkyvää kuin Orgasmissa. Molemmat sävyt ovat napissa persikkaisia, mutta mun iholla Deep Throat näyttää kirkkaalta ja lämpimältä pinkiltä. Deep Throat ei ole siis kovin ainutlaatuinen sävy mutta sitäkin kauniimpi.

Laatu on niinku aina NARSin poskipunissa: pigmenttiä löytyy ja pysyvyys on huippu. Luin myös jostain että NARS on kai uudistanut poskipuniensa reseptiä ja poistanut parabeenit? Pakkaus on tyylikäs, mutta menee nopeasti tahmaiseksi, jos kuljettaa mukana meikkipussissa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Ensiksi haluan kiittää beautifytä tästä tuotteesta ! :-) Oli ihana avata tämä paketista ja en tietenkään malttanut testaamista, joten kokeilin heti. Olen nyt kokeillut jonkun aikaa kyseistä tuotetta ja olen tyytyväinen.
(arvostelu on poskipunat- kategoriassa, vaikka arvostelen myös aurinkopuuterin, mutta sen arvostelu on erikseen omassa kategoriassa.) Poskipuna antaa kasvoille kivaa ilmettä ja väriä + hehkua. Tykkäilen hirmusesti tästä ja jää varmasti lempituotteiden joukkoon ! Koostumus ei ole hirveän kiiltävä, mutta glitteriä löytyy vähän. Isolla siveltimellä saa hyvää jälkeä aikaan ja häivyttelyn jälkeen lopputulos on tosi hyvä ! :) kiitos vielä kerran tästä, ihastuin totaalisesti !

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
L'Oréal Paris Life's a Peach blush
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Afterglow 8-Hour Powder Blush
Valmistaja: URBAN DECAY
 
5.0 (1)
DownBoy
Valmistaja: THEBALM
 
5.0 (1)
SIN
SIN
Valmistaja: NARS
 
5.0 (2)
Cabanaboy
Valmistaja: THEBALM
 
4.8 (3)
Torrid
Valmistaja: NARS
 
4.8 (2)