Chocolate Bar Day to Night -meikkilookki

2.12.2015 - TUTORIAALIT

Meikkilookit ovat aina yhtä mielenkiintoista katseltavaa. Beautify lyöttäytyi yhteen Janinaurora blogin lahjakkaan Janinan kanssa ja tuloksena oli päivä- ja arkimeikki Chocolate Bar -luomiväripaletilla. Kiitos paljon Janina tästä lookista!

—————

Oon nähnyt paljon Youtubessa videoita, jossa ehostetaan päivämeikkiä iltameikiksi. Tykkäsin ideasta tosi paljon ja päätin toteuttaa oman version!

Chocolate Bar tutorial_day to night_2

Silmämeikin starana on Too Facedin Chocolate Bar, johon rakastun joka käytön jälkeen entistä enemmän… Tosta paletista saa niin paljon erilaisia silmämeikkejä. Siis jos joku paletti pitäisi valita mun ykkössuosikiksi, se on tämä. Jos ootte miettimässä joululahjalistalle juttuja niin toivokaa tätä! Mahtava myös ”aloittelijalle” ja ihan kenelle tahansa. Ette tuu pettymään 😉

Chocolate Bar tutorial_päivämeikki

Tämän meikin teen useasti kouluun. Se on fresh, saa ihon näyttämään eloisalta ja silmät ovat myöskin eloisat eivätkä näytä väsyneiltä. MAC:n huulipuna antaa huulille tosi luonnollisen sävyn, ei turhaa glitteriä, mutta ei kuitenkaan liian mattainen. Arkimeikin kuuluu mun mielestä korostaa niitä omia hyviä puolia. Haluan aina keskittyä mun ripsiin ja silmämeikkiin. Unohtamattakaan meikkipohjaa, joka ei saa olla liian raskas arkeen ja kouluun.


Meikkipohja:

Meikkivoide L’Oreal Infallible 24H, sävy 120 Vanilla
Peiteväri/korostusUrban Decay Naked Weightless Concealer
Peitevärin kiinnittämiseen/korostukseen – Anastasia Beverly Hills Contour Kit, sävy Banana ja Sensai Translucent Loose Powder
Puuteri koko naamalle – Sensai Translucent Loose Powder
Aurinkopuuteri – Too Faced Chocolate Soleil, sävy Medium-Dark
Varjostus – Anastasia Beverly Hills, sävy Fawn
Poskipuna – Everyday Minerals, Fresh Rose Blossom, täydellisen sävyinen poskipuna, tuo poskille todella luonnollisen hehkun, uusi lemppari!
KorostustheBalm Mary Lou-Manizer
Kulmat Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, sävy Taupe

…ja kaiken kiinnittämiseen käytin vielä MAC:n Fix+

Silmämeikki:

Pohjustus – ABH Contour Kit, sävy Banana
Luomivako – Too Faced Chocolate Bar, sävy Salted Caramel ja Milk Chocolate
Liikkuva luomi ja sisänurkat – Too Faced Chocolate Bar, sävy Champangne Truffel
RipsiväriLumene Wild Curl Waterproof

Huulet:

MAC Creme Sheen huulipuna, sävy Creme Cup

Chocolate Bar tutorial_iltameikki

 

Iltameikkiin halusin tehdä viininpunaisen syksyyn/talveen sopivan meikin. Cherry Cordial-luomiväri näyttää viininpunaiselta paletissa, mutta näyttää luomella melko ruskealta. Huuliin halusin myös viininpunaista. Hakusessa olisi vielä tummempi viininpunainen huulipuna!

Meikkipohja:

Sama kuin ylläolevassa, lisäsin aurinkopuuteria hieman lisää.

Silmämeikki:

Lisäsin ulkonurkkaan Too Facedin Chocolate Barista, sävyä Cherry Cordial. Jatkoin häivyttämistä silmän alle sävyillä Salted Caramel ja Cherry Cordial.

Huulet:

BH Cosmetics huulipunapaletti

 

—————

Janinan oman blogiin pääset tutustumaan tästä.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?