DERMALOGICA - Daily Microfoliant

 
4.5 (5)
Kirjoita arvostelu
Dermalogica Daily Microfoliant
huuhtoutuu pois helposti
kirkastaa ihoa
jättää ihon pehmeäksi
hellävarainen mutta tehokas

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kuorintatuotteet - kasvot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Hellävarainen, jokapäiväiseen käyttöön sopiva kuorinta-aine. Käyttö on hieman hankalaa, sillä tuote on jauhemaista. Tuotetta pitää siis annostella ensin kämmenelle teelusikallisen verran ja liuottaa lämpimään veteen, kutten rakeita ei enää tunne. Liuosta hierotaan kasvoille ja huuhdellaan.

Olen huomannut ihoni puhdistuneen. Tuote jättää myös hyvin pehmoisen tunteen käytön jälkeen. Tuote on hyvin hintava, mutta onneksi hyvin riittoisa. 13 gramman purnukka on kestänyt minulla puoli vuotta jokapäiväisessä käytössä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • tekee mitä lupaa
  • rakeeton koostumus
  • hyvä koostumus
  • ei kuivata
  • ei ärsytä ihoa
  • hellävarainen mutta tehokas
  • jättää ihon pehmeäksi
  • kirkastaa ihoa
  • huuhtoutuu pois helposti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Käytin LivBoxissa tulleen matkakokoisen version ja se oli hyvin riittoisa. Kätevä tuote lähes päivittäiseen käyttöön. Teki ihosta kirkkaan ja sileän. Purkista vain tuli helposti vahingossa liikaa jauhetta. Loppuvaiheessa huomasin ihon myös vähän alkavan kirvelemään poskista tuotetta käyttäessä vaikkei ihoni erityisen herkkä olekaan.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Voitin arvonnasta matkakokoisen version, joka on onneksi osoittautunut todella riittoisaksi.
Jauhemainen kuorinta sekoitetaan pieneen määrään vettä ja hierotaan kevyesti iholle. Tuote on helppokäyttöinen, mutta pakkauksesta hulahtaa helposti vähän liikaa jauhetta kädelle.
Omassa ihossani en ole huomannut radikaalia muutosta, johtuen ehkä siitä, että jo ennestään käytin päivittäistä kuorintaa eri merkiltä, mutta kuorinnan tehon kyllä tuntee käytön jälkeen. Iho on ihanan pehmeä ja tuntuu puhtaalta. Kuorinta on kuitenkin todella hellävarainen ja sopii todella herkällekin iholle. Myöskään turhia hajusteita tässä ei ole häiritsemässä ketään.
En oikeastaan keksi ketään, jolle tämä kuorinta ei sopisi. Se on tarpeeksi hellävarainen kaikille, mutta kuitenkin tehokas. Kemialliset kuorinnat ovat tehneet jo ennen tätä Dermalogican jauhemaista versiota ison eron epäpuhteeseen, rasvoittuvaan ihooni ja Daily Microfoliant on pitänyt yllä ihon parempaa kuntoa. Kuorinnat ovat tehneet ihostani selvästi puhtaamman, tasaisemman ja kirkkaamman. Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle suosittelen vaikka päivittäiseen käyttöön. Kuivemman tai herkemmän ihon omaavat voivat käyttää vähän harvemmin.
Ainoaksi kunnolliseksi huonoksi puoleksi tälle kuorinnalle voi laskea sen korkean hinnan, mutta onneksi tuote on tosiaan riittoisa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Aivan loistava tuote herkälle hipiälle säännölliseen käyttöön. Tätä voisi käyttää vaikka päivittäin, kuten tuotteen nimikin lupaa. Ei sisällä rakeita, eikä hajusteita, jotka usein raastavat ja ärsyttävät varsinkin herkkä- ja ohutihoista. Tuote on puuterisessa muodossa (tämän takia myös loistava matkoille mukaan) ja tahnan tehon voi määritellä itse lisäämällä/vähentämällä käytetyn veden määrää. Kaiken lisäksi tämä on vielä riittoisaa - itselläni purkillinen kestää muutaman kerran viikossa käytettynä puolisen vuotta.

Ainoat miinukset ovat korkea hinta (saattaa saada hieman halvemmalla joistain nettikaupoista) ja kierrekorkkinen purkki, josta saattaa joskus hulahtaa puuteria kädelle enemmän, kuin tarve vaatii.

Kaiken kaikkiaan tämä tuote on kasvokuorintojen aatelia ja hinnasta huolimatta hankin tämän yhä uudelleen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Toukokuu 21, 2013)
Kokonaisuus 
 
5.0

Dermalogican Daily Microfoliant on varmasti yksi kalleimmista ihonhoitotuotteistani. Toisaaltaa se on myöskin yksi ainoita tuotteita, jotka ovat mielestäni täysin hintansa arvoisia. olen käyttänyt tätä vähän yli vuoden 3-4 kertaa viikossa ja nyt on kolmas purkki menossa. Ensimmäisten kolmen kuukauden aikana en huomannut ihossani radikaaleja muutoksia, mutta sitten ihmiset alkoivat kehua ihoani yhä enemmän ja enemmän.

Daily Microfoliant on valkoinen kuorintapulveri, jota sekoitetaan veteen, jolloin siitä muodostuu tahna. Mitä enemmän vettä käyttää, sen hellempi tahna on. Jos vettä käyttää vähän, on tahna paksua ja aika kuorivaa. Yleensä teen tahnasta suht juoksevaa, pyörittelen iholle ja annan olla hampaidenpesun ajan. Daily Microfoliantin käyttö on siis aika työlästä, jos haluaa tuloksia. Tykkään todella paljon ihonhoidosta, joten minua se ei haittaa.

Daily Microfoliant on vaikuttanut ihooni seuraavasti:
- poistaa kuivat kohdat
- hävitti lähes kokonaan mustapäät
- tuntuu supistavan ihohuokosia pysyvästi (en mene vannomaan tätä, koska järki sanoo, etteivät ihohuokoset nyt oikeasti voi supistua)
- tasoitti ihonväriä niin paljon, etten enää tarvitse kovinkaan peittäviä meikkivoiteita
- tekee ihosta vastaanottavaisemman esimerkiksi seerumeille ja kosteusvoiteille.

Jos jaksaa panostaa ihonhoitoon eikä iltarutiinien pidentyminen haittaa, suosittelen!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Dermalogica Daily Microfoliant
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Smooth Egg Skin Peeling Gel
Valmistaja: HOLIKA HOLIKA
 
5.0 (1)
Silk Peeling Powder
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (2)
Resist Weekly Resurfacing Treatment With 10% AHA
Valmistaja: PAULA'S CHOICE
 
4.5 (1)
L'Occitane Ulta Rich Face Scrub
Valmistaja: L'OCCITANE
 
4.5 (2)
Murad AHA/BHA Exfolianting Cleanser
Valmistaja: MURAD
 
4.5 (1)