KIEHL'S - Creamy Under Eye Treatment with Avocado Oil

 
2.5 (1)
Kirjoita arvostelu
ei ärsytä silmiä

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Silmänympärystuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.5

Halusin pitää tästä sy-voiteesta niin paljon, mutta valitettavasti siitä tulikin melkein inhokki. Vika ei ole niinkään tuotteen toimivuudessa. Se kosteuttaa melko hyvin, pehmentää sy-ihoa ja jättää sen kimmoisen näköiseksi. Creamy Eye Treatment ei myöskään ärsyttänyt silmiäni tai herkkää ihoa.

Syy miksi en pitänyt tuotteesta ollenkaan on sen koostumus. Kun purkista ottaa tuotetta sormeen, se tuntuu kermaiselta ja täyteläiseltä. Kun voidettaa alkaa levittää iholle, se muuttuu vesimäiseksi ja nihkeän liukkaaksi, jolloin levittäessä tulee vähän ny'ittyä sy-ihoa. Tiedän, että koostumuksen kuuluukin olla ohuen vesimäinen, koska liian tuhti voide saa silmänympärykset turpoamaan, mutta en vain voi sietää sitä. Toinen huono puoli on todella epähygieeninen purkkipakkaus. Sinne menee helposti epäpuhtauksia ja vaalean vihreän voiteen joukossa likahippuset ovat jotenkin erityisen ällöttäviä. Ei ainakaan kannata ostaa siis sitä isompaa kokoa vaan pieni, jotta epäpuhtaudet eivät ehdi muhia kuukausi tolkulla tuotteessa.

Jos kaipaat kevyttä mutta hyvin kosteuttavaa silmänympärysvoidetta, etkä häiriinny vesimäisestä levitystuntumasta, niin ei tämä huonokaan tuote ole. Ei vain kokemuksena sopinut minulle.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei

Silmänympärystuotteet

ei ärsytä silmiä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Nourishing eye cream
Valmistaja: BABA DE CARACOL
 
4.5 (1)
Bright Now 360 Korjaava Silmänympärysvoide
Valmistaja: LUMENE
 
4.4 (4)
Silmänympärysvoide Q10
Valmistaja: PIRKKA
 
4.2 (3)
Vitamin E Eye Cream
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.0 (1)
Planet Spa Rauhoittava Silmänympäryshoito
Valmistaja: AVON
 
4.0 (1)
All About Eyes Rich
Valmistaja: CLINIQUE
 
4.0 (3)