KICKS - Concealer Trio Cover & Correct

 
4.0 (3)
Kirjoita arvostelu
concealer_trio.png
kauniin luonnollinen lopputulos
sulautuu ihoon täydellisesti
helppo levittää tasaisesti
peittää näpyt hyvin
KATSO AINEOSAT
DIISOPROPYL SEBACATE, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, CERACARNAUBA, CERA CANDELLILA, DICAPRYLYL CARBONATE, POLYETHYLENE, STEARALKONIUMHECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, BISABOLOL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE. MAY CONTAIN

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Peitevoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Edullinen ja tällä saa tummat silmänaluset peitettyä! Ainoa miinus, että ei ollut minulle mikään kovin riittoisa. Ei kasaannu pakkelimaisesti silmien alla ja pitää tummat silmänaluset piilossa koko päivän. Jos haluaa supertehoa esim. kuvauksiin tai juhliin, suosittelen levittämään lämpimään taittavaa punaista huulipunaa alle ja tätä tuputtaa siveltimellä päälle.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • erinomainen peittokyky
  • peittää todella tummat silmänaluset
  • peittää näpyt hyvin
  • helppo levittää tasaisesti
  • sulautuu ihoon täydellisesti
  • kauniin luonnollinen lopputulos
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Marraskuu 30, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.0

En tiennyt että Kicksillä on oma meikkimerkki ennen kuin näin osta 3 maksa 2 -mainokset ja päätin kokeilla. Tämä on kätevä peiteainepaletti kantaa mukana ja korjailla meikkiä tarvittaessa. Paletti on hyvä muttei loistava tuote hyvään hintaan. Koostumus on ohut joten sorminkin on helppo levittää ja taputella tuotetta iholle. Peittää keveästi, joten täytyy käyttää peittävää meikkivoidetta alla. Kellertävä sävy toimii yllättävän hyvin punakoille poskille levittettynä. Punertavaa sävyä käytän silmänalusilla, mutta meikkivoiteen alla, koska sävy ei ole ihan nappiosuma minulla.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Kesäkuu 28, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.0

Edullinen vaihtoehto Make Up Storen Cover All Mixille, näin tätä on kuvailtu. Omakohtaista kokemusta toisesta ei ole nopean testailun lisäksi, mutta tämä tuntuu huomattavasti ohuemmalta ja pehmeämmältä, mahdollisesti ei niin peittävältä, mutta kuitenkin riittävältä kohtuullisen hyväihoiselle pienten värivirheiden peittämiseksi. Oman ihoni suorittaman äkillisen ihmeparantumisen vuoksi en ole juuri kaivannutkaan peittäviä voiteita, mutta tämä on hyvä olla varalla ja ottaa mukaankin pienen kokonsa ansiosta. Cover All Mix on paitsi kalliimpi, myös suurempi, jolloin tuotetta jää myös helposti käyttämättä, jos sitä ei tarvitse päivittäin, joten tässä(kin) tapauksessa pieni koko on plussaa. Koska tässä on kolme sävyä samassa, se periaatteessa korvaa kolme eri tuotetta: persikkaisen peiteaineen tummille silmänalusille, punaisuutta neutralisoivan kellertävän sävyn ja "ihonvärisen" näpyille (ja meikinkin päälle).

EDIT: Huomasin, etten ole maininnut mitään pysyvyydestä. Syynä ilmeisesti vain se, että minun rasvaisella ihollani ei oikein mikään tunnu pysyvän kovin pitkään, joten tuskin tämäkään tekee poikkeusta. En myöskään tarkkaile naamaani päivisin, joten meikki saa kadota rauhassa ja illalla se on jo mennyttä...
(Disclaimer: Nuoruus- ja aikuisikäni finneistä kärsineenä vaatimustasoni ihon tasaisuudelle on luultavasti alempi kuin hyväihoisilla. :-P)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shape Tape Concealer
Valmistaja: TARTE
 
5.0 (1)
Under Eye Brightening Corrector
Valmistaja: BECCA
 
5.0 (1)
Radiant Creamy Concealer
Valmistaja: NARS
 
4.6 (5)
Stay All Day 16h Long-Lasting Concealer
Valmistaja: ESSENCE COSMETICS
 
4.5 (4)
Mineralize Concealer
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (1)
Boi-ing
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
4.5 (1)