Color WOW – tyvikasvu piiloon ilman värjäystä

31.10.2014 - HIUKSEN HIENOSTI

Color Wow -tyviväripuuterit on kehitetty peittämään harmaata sekä vaaleaa tai tummaa tyvikasvua hiuksissa. Toisin sanoea, ne tarjoavat hermolomaa erityisesti sille viimeiselle kärvistelyviikolle ennen kampaamokäyntiä.

Värejä levitetään pakkauksen mukana tulevalla kaksipäisellä siveltimellä luomiväriä muistuttavasta värinapista hiuksiin. Väri ei näytä hiuksissa rasvaiselta tai kuivalta puuterilta, vaan se sulautuu hiukseen luonnollisesti. Pakkaukseen kuuluu sivellin ja peili, joten tyvikasvun voi peittää tarvittaessa missä vain. Paremmin tuotteen saa kuitenkin levitettyä peilin edessä, jolloin toisella kädellä voi nostella hiuksia, jotta väri levittyy tasaisesti tyvikasvun ympärille eikä ainoastaan sen päälle. Näin tyvikasvu ei vilku hiusten liikkuessa. Tuotetta levitetään tyveen hiusten muotoilun jälkeen.

color wow_kaikki

Tuotetta on kätevintä käyttää silloin, kun hiukset ovat auki. Kiinni olevissa hiuksissa tyvikasvua joutuu peittämään huomattavasti useammasta paikasta. Puuteri kannattaa levittää huolella, jotta tyvikasvu peittyy kokonaan eikä kuulla läpi. Sivellintä kannattaa käännellä välillä myös pystysuuntan levitettäessä. Tyvikasvun peittymiseen vaikuttaa tietenkin myös se kuinka suuri väriero tyvikasvun ja puuterin välillä on. Värinappi näyttää pieneltä, mutta jos miettii kuinka kauan puolta pienemmät luomivärinapit kestävät, niin luulisi tämänkin riittävän pitkälle. Paketin mukaan se riittää 60 käyttökertaan. Normaalissa käytössä Color Wow kestää hyvin seuraavaan hiustenpesuun saakka.

Swatchien shimmerisyyttä ei tarvitse pelästyä. Ruskeiden sävyjen testissä (klik!) huomasimme, että pieni kuulto puuterissa auttaa sitä sekoittumaan hiuksiin ja ehkäisee puuterista lookkia. Vaaleat sävyt ovat peittokyvyltään aavistuksen kuultavampia, mutta häivyttävät toki tyvikasvun ja värjätyn hiuksen rajaa.

Psst. Katso mten Color Wow toimii ruskeissa hiuksissa.

yhteistyö

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?