Color Wow – ruskeiden sävyjen vertailu

3.11.2014 - HIUKSEN HIENOSTI

Color Wow -tyvipuuterit esiteltiin viime postauksessa. Testasimme ruskean sävyjä tarkemmin. Ruskeiden sävyjen testauksessa värit pysyivät moitteettomana hiuksissa ainakin kaksi päivää. Ne kestävät harjaamista kulumatta ja todella ovat myös vedenkestäviä kuten pakkauksessakin sanotaan. Hienoa oli myös huomata, että puuteri oikeasti tarttuu hiukseen, eikä varise päivän aikana pois.

Testasimme vedenkestävyyttä suihkuttamalla hiuksiin reilusti vettä ja puristelemalla ne kuivaksi paperilla. Light Brown ja Medium Brown sävyistä ei jäänyt jälkeä paperiin eivätkä ne haalistuneet käytännössä ollenkaan vaikka hiuksia harjattiin märkänäkin. Dark Brown sävystä jäi hieman jälkiä paperiin ja kuluminen oli hieman näkyvämpää, koska tyven ja värin kontrasti oli suurempi. Yksikään väri ei kuitenkaan lähtenyt valumaan veden mukana kasvoja pitkin (myönnetään, että oletimme niin tapahtuvan…)! Kasvojen pesun yhteydessä väriä voi peseytyä jonkin verran pois etuhiuksista, mutta tämä on nopeasti korjattavissa. Värin pysyvyys on sävystä riippumatta kyllä todella hyvä, kun sen on kerran laittanut kunnolla.

Color_Wow_ruskeat

Ruskean skaalan tyviväripuuterit peittävät kaikki vaalean tyvikasvun erittäin hyvin kuten kuvasta näkyy. Light Brown sävy on näistä kolmesta kaikkein monipuolisin. Kevyesti laittamalla se sopii vaaleanruskeille hiuksille, mutta kerrostamalla se sopii keskiruskeillekin hiuksille. Kuitenkin beigen sävyisille hiuksille Light Brown sävy on luultavasti liian tumma. Se oli helppo saada tasaisesti hiuksiin, koska sijoittui sävyltään testajaan oman sävyn ja värjätyn hiuksen välimaastoon. Light Brown sävy tahraa hieman sormia, jos tyveä pöyhii, mutta väri on kuitenkin niin vaalea, että sillä tuskin mitään sotkua saa aikaan.

Medium Brownin ja Dark Brownin sävyeron huomaa ehkä kuvassa ja swatcheissa, mutta hiuksissa sävyero sekä tummuusero on käytännössä olematon. Dark Brown on aavistuksen kylmemmän sävyinen kuin Medium Brown. Molemmista sävyistä jää sormiin jälkiä, jos on taipumusta oikein pöyhiä hiuksia tyvestä tai rapsutella päänahkaa kesken päivää. Luonnolisesti, mitä enemmän väriä laittaa, sitä helpommin se nappaa sormiin kiinni. Kannattaa siis aloittaa kevyellä kädellä ja kerrostaa väriä pikkuhiljaa tummemmaksi. Väri lähtee sormista normaalilla käsipesulla vaivatta.

Käytännöllisyydestä johtuen kannattaa valita siis mahdollisimman vaalea sävy, jos on taipumusta kosketella hiuksia ja kasvoja päivän mittaan. Vaaleanruskeille hiuksille kannattaa valita ehdottomasti Light Brown sävy. Keskiruskeahiuksiset voivat käyttää joko Light Brown sävyä runsaammin tai Medium Brown sävyä kevyesti. Sen sijaan kaikille tummahiuksisille sopii varmasti Medium Brown sävy. Dark Brown sävyn voisi valita Medium Brown sävyn sijaan silloin, jos on todella kylmänsävyiset tummanruskeat, lähes mustat, hiukset.

Color Wow on loppujen lopuksi kyllä todella näppärä tuote! Toimivuus on nyt testattu ainakin tummissa hiuksissa, joissa on vaalea tyvikasvu.

*yhteistyö

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?