COLOR WOW - Color Wow Blonde

 
3.5 (1)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
TALC, MICA, SYNTHETIC FLUOR- PHLOGOPITE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEAR- ATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ZINC STEARATE, SIL- ICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, ALUMINUM STARCH OCT- ENYLSUCCINATE, KAOLIN, METHYLPARABEN, TRI- ETHOXYCAPRY

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Oma hiusvärini on aika perinteinen suomalainen maantienharmaa, jota olen värjännyt vaaleaksi omin päin jo vuosikymmenen ajan. Välillä sävytän hiukset kokonaan, välillä laitan raitoja sotkemaan tyvikasvun näkyvyyttä. Kesäisin hiukseni vaalenevat auringossa paljon, joten hiusteni vaaleusaste ja raitaisuus vaihtelee paljon. Tyvikasvu on kuitenkin se tekijä, joka pistää värjäämään hiuksia, joten tämä tuote vaikutti lupauksiltaan... noh, luvpaavalta.

Käytin tosiaan Blonde-sävyä, joka on aika lähellä sitä väriä, joksi hiukseni värjään. Muutaman kokeilukerran jälkeen arvioni on, että tuote on aika hyvä. Sivellin on toimiva ja sillä saa väriä hyvin hiuksiin. Itse väri näyttää paletissa pelottavan hohtavalta, mutta hiuksissa hohtoefekti ei näy. Päinvastoin, hiuksissa tuote on yllättävän matta ja samalla jotenkin huomaamaton. Tuo "aika hyvä" -arvio liittyykin juuri tuohon, että tuote on hiuksissa melko huomaamaton. Jotain se kyllä tekee, tyvikasvu näyttää hennommalta käsittelyn jälkeen, mutta efekti ei ole sillä lailla selvä kuin värjätessä (eipä tuote tietysti sellaista ole luvannutkaan). Koska pohjavärini ja tyvikasvuni on aika monisävyistä, saa tämä tuote hyvin blendattua tyvikasvua, mutta efekti ei ole niin voimakas kuin ehkä moni toivoisi (?). Uskoisin, että tummemmissa sävyissä vaikutus on näkyvämpi, joten sinänsä ihan passeli tuote. Tumman muuttaminen vaaleaksi tuollaisella luomivärityyppisellä kakkuvärillä on varmasti vaikeampaa kuin vaalean muuttaminen tummaksi.

Joka tapauksessa tuotteen laatu on tosi hyvä. Paketti ja sivellin ovat toimivat, väri laadukas ja ei sotke. En silti tässä vaaleassa tukassa näkyvästä efektistä olisi valmis maksamaan 40€ (minkä tuote Sokoksessa maksaa). Mutta niille, jotka värjäävät usein tai joiden hiukset ovat värjäämisestä johtuen huonossa kunnossa, saa tällä tuotteella varmasti jeesiä tyvikasvun dimmaamiseen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Take Away Color kestosävyte 10.01 Ice Ice Blondy
Valmistaja: FOUR REASONS
 
4.5 (1)
L'Oreal Casting Sunkiss Jelly ♡ Review
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.5 (1)
Olia
Valmistaja: GARNIER
 
4.3 (8)
Recital Preference
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.3 (4)
Blonde Silver Blonde L101 Platinum Lightener
Valmistaja: SCHWARZKOPF
 
4.0 (1)
Blonde Highlights M1
Valmistaja: SCHWARZKOPF
 
4.0 (1)