THE BODY SHOP - Coconut Body Scrub Kookos vartalonkuorinta

 
2.8 (3)
Kirjoita arvostelu
jättää ihon pehmeäksi
hyväntuoksuinen
ei kuivata
sopivan kokoiset rakeet
KATSO AINEOSAT
"Aqua (Solvent/Diluent), Glycerin (Humectant), Butylene Glycol (Humectant), Glycine Soja Oil (Emollient/Skin Conditioner), Silica (Absorbent), Cetearyl Alcohol (Emulsifier), Cocos Nucifera Oil (Emollient/Hair Conditioner), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Emo

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kuorintatuotteet - vartalo
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisuus 
 
3.0

Tuotteessa on silmämääräisesti katsottuna sopivasti kuorivia ainesosia. Kuorinta ei kuitenkaan ole omaan makuuni tarpeeksi tehokas. Tuotteen voi kätevästi levittää suihkussa jo kostealle iholle, koska kuorivina ainesosina on pelkästään niin sanottuja kiinteitä partikkeleita, kuten murskattua kookoksen kuorta, jotka eivät sula kostealla iholla kuten sokerikuorinta.

Tuote aiheuttaa lievää lämpiämisen tunnetta iholla, joka aiheutuu ainesosaluettelosta löytyvästä Coumarinista. Tämä ei kuitenkaan itselläni ollut mitenkään epämukavaa, mutta en tiedä miten herkkäihoisempi reagoi moiseen.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • sopivan kokoiset rakeet
  • ei kuivata
  • hyväntuoksuinen
  • jättää ihon pehmeäksi
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
1.5

The Body Shopin mömmöt ovat järjestään röyhkeän ylihinnoiteltuja, vaikkakin tuoksuiltaan äärimmäisen koukuttavia. Tämä ei ole poikkeus.
Itse mömmö on kermamaista ja tuoksuu todella makealta kookosjäätelöltä tms. Kuorivia tekijöitä on ihan kivasti, ja tuote jättääkin ihon mukavan pehmeäksi.
Vaikka tuoksuista pidänkin ja atooppinen ihoni niitä hyvin sietääkin, niin tästä ihoni välillä ärsyyntyi; sitä punotti ja kuumotti.

Kerran viikossa käytettynä tämä oli turhan nopeasti lotrattu, eli kyseessä ei ole mikään riittoisa kuorinta. Myöskin kierrekantinen pakkaus on todella epäkäytännöllinen näinkin luirulle tuotteelle.

En ostaisi uudestaan - edes alesta.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Melkoisen tyyris, mutta ah-niin-ihana! Kuluu valitettavan nopeasti loppuun, eli tönttö saisi olla isompi. Purkki olisi parempi olla puristettava tuubi, nykyisestä purkisa pitää käsin kauhoa. Tuoksu valloittava ja koostumus sopivan kuoriva. Kuorintaa voi tehostaa kuorintahanskoilla. Tuloksena pehmeä iho.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Wild Argan Oil Body Scrub
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.8 (3)
Hand recovery
Valmistaja: ORIFLAME
 
4.5 (1)
Sugar Body Scrub
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.4 (4)
Kuorintasukat
Valmistaja: DERMOSIL
 
4.3 (2)
Nature Secrets Exfoliating Shower Gel
Valmistaja: ORIFLAME
 
4.1 (6)
Rub Rub Rub
Valmistaja: LUSH
 
4.0 (2)