NARS - Cheyenne duo

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu
cheyenne

Kuvia

Cheyenne swatch
Cheyenne eyes 3
cheyenne eyes 4
Cheyenne eyes all
cheyenne eyes 1
Cheyenne eys 2

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomivärit
Kommentteja
(Updated: Marraskuu 01, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.5

Sain testiin Beautifyn kautta NARS:in luomiväri duon nimeltään Cheyenne. Kyseisessä paletissa on kaksi toisiinsa sointuvaa, likainen kultapronssinen sekä lämmin metallisena hohtava luumu. Yhdistelmä näytti aluksi vähän erikoiselta, mutta meikkauksessa se osoittautui aivan lyömättämäksi yhdistelmäksi josta voi varioida loputtomiin.

Ohessa on esimerkkimeikkejä tehtynä tällä paletillä. Paletin kyytipoikana on käytetty kolme sävyä: hohtavaa shampanjabeigea sekä vaaleaa mattasävyä, yhdessä meikissä on lisäksi viileä tummanruskea mattasävy. Kaikki lisäsävyt on helposti korvattavissa muilla merkeiltä.

Luomivärit ovat laadultaan erittäin tasaisia, satiinisia ja kauniisti hohtavia. Koostumukseltaan ne muistuttavat Inglotin pearl luomiväriä, mutta ovat kuitenkin hyvällä tavalla kovempia kuin Inglotin pehmeä pearl-laatu. Pigmenteissä löytyy kuten swatch-kuvasta näkyy. Kuvassa ei ole alla pohjustajaa ja väri on levitetty sormella.

Pidän tästä väriyhdistelmästä todella paljon ja se imartelee erityisesti sinisiä (kultapronssinen) tai vihreitä (metallinen luumu) silmiä. Olen ihonsävyltäni lämmin ja minun hipiääni sävyt sointuivat kauniisti.

NARS:in luomivärirasia on napakasti kiinni menevä, mutta se sotkeentuu herkästi mattaisen muovin vuoksi. Pakkauksessa ei ole sivellintä. Itse tein meikit levittämällä duon värit aplikaattorilla, mutta käytin häivytyksessä pehmeää synteettistä sivellintä.

NARS:ia ei myydä Suomessa, mutta sitä voi tilata mm. merkin omasta nettikaupasta (valitse eurooppalainen kauppa). Tilauksen arvon ollessa yli 50 € on tilaus postimaksuton. NARS:n duot maksavat n. 32 €. Yksittäisen napin hinnaksi tulee siis n. 16 € joka on samassa hintaluokassa kuin Make Up Store. Suosittelen tätä palettia värien ystäville, mutta kuten mallikuvista näkee sillä saa myös hiukan vaaleampaa jälkeä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Max Factor Excess Shimmer Eye Shadow luomiväri 7 g
Valmistaja: MAX FACTOR
 
5.0 (1)
Jumbo Eyeshadow Pencil
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
5.0 (4)
Eyeshadow Pan
Valmistaja: MAKEUP GEEK
 
4.8 (2)
Shroom
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.8 (4)
Coloricon Eye Shadow Single
Valmistaja: WET N WILD
 
4.7 (9)
Amberlights
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.7 (3)