BECCA - Champagne Collection Champagne Split (Ltd. Edition) Prosecco Pop & Pamplemousse

 
3.5 (1)
Kirjoita arvostelu
voimakkaasti hohtava
helppo levittää ja häivyttää
tykkään pakkauksesta

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Korostustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Beccan highlighterit on kiinnostaneet minua jo pitkään, ja katselin näitä Champagne splitejäkin aika monta kertaa ennen kuin ostin tämän lopulta Cult Beautysta. Olisin oikeastaan mieluummin loppujen lopuksi halunnut Champagne Pop & Flowerchild- tai Prosecco Pop & Amaretto -duon, mutta nepä ehtivät mennä ennenkuin tein ostopäätökseni. Tosin siellä on jonotuslistat ko. tuotteille, mutta en pitäisi varmana sitä, että niitä lisää tulee.

Noh, jos olisin päässyt näitä livenä kokeilemaan, en olisi ehkä ostanut tätä. Pakkaus on kaunis ja toimiva, mitä nyt ehkä highlighteria voi mennä poskipunan puolelle. Ainakin sitä varisee kasvoille muuallekin kuin sinne minne sitä laittaa, en tiedä osaisiko joku muu tätä käyttää niin ettei menisi. Highlighter on luokkaa 'bam on your face' ja shimmerit tahtoo erottua iholla. No, riippuu tietysti kuinka läheltä katsoo, mutta tämä on vaikkapa The Balmin Mary Lou-Manizeriin verrattuna shimmerisempi, näkyvämpi ja keltakultaisempi, ehkä jopa hitusen tummempi. Joten, jos sinulla on Mary ja siinä on tarpeeksi poweria, ei mun mielestä kannata satsata tähän. Ysittäisenä Prosecco popia ei vissiin ainakaan vielä ole saatavissa.

Pamplemousse-puna taasen on kiva, levittyy ja blendautuu kauniisti. Cult Beautyn mukaan kyseessä on mattapuna - mutta kuten sanottu, highlighteripuoli leviää punankin puolelle helposti. Sanoisin että hieman kuultava matta lämmin korallipinkki. Pigmenttiä on, joten siinä mielessä tämä on tasavertainen pari Proseccolle.

Eli mun vaalealle (NC15 tai vaaleampi) vaikkakin neutraali-kelta-oliivipohjaiselle (what ever) iholleni tämä muuten sopisi, mutta tehoja/shimmeriä on turhan reippaasti päiväkäyttöön ja highlighter siinä rajoilla onko liian tumma. Ainakin makuuni vähän liian keltainen. Sellainen fiilis nyt ainakin on. Siinä mielessä hieman pettymys, koska päiväkäyttö on se missä mun tuotteet kuluu jos kuluu. Harvemmin diskovalojen loisteessa, jonne tämä olisi kyllä ihan paikallaan. Tai sitten hyvinkin paljon tummemmalle iholle.

Molemmat tuotteet on kyllä 'kermaisia' ja muuten ihania, että jollekulle muulle tämä voi olla ihan nappihankinta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Korostustuotteet

  • tykkään pakkauksesta
  • helppo levittää ja häivyttää
  • voimakkaasti hohtava
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
La Vie En Glow Highlighting Powder Palette
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
GLOW KIT - NICOLE GUERRIERO
Valmistaja: ANASTASIA
 
5.0 (1)
Strobe Lite Strobing Powder
Valmistaja: L.A. GIRL
 
5.0 (1)
Watt's Up
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
5.0 (2)
The Celestial Powder - Candlelight
Valmistaja: KEVYN AUCOIN
 
5.0 (1)
Skin Frost
Valmistaja: JEFFREE STAR COSMETICS
 
4.9 (11)