LUSH - Carrot -palasaippua

 
3.5 (1)
Kirjoita arvostelu

Lushin palasaippuat koostuvat pesevien ainesten lisäksi tehokkaista aktiiviaineista. Hilpeän hauska Carrot Soap sisältää muun muassa kosteuttavaa porkkanasiemenöljyä ja ihoa hoitavaa kaakaovoita. Reseptiä tarkemmin tutkiessa ainesosahoukutuksista löytyvät myös kookos- ja porkkanaöljy.

Laadukkaiden raaka-aineiden ohella Lush-saippuoiden ja merkin muidenkin palatuotteiden antia ovat niiden sesonginmukaisuus; porkkanasaippua pupukuviolla on kuin luotu kevään alkuun ja pääsiäisen odotukseen! Ulkoisesti porkkanasaippua on kauniin itse tehdyn näköinen, mikä kertoo Lushin ideologiasta ja merkin käsin valmistetuista tuotteista. Saippua piristää suihkuhetkiä hauskalla ulkoasullaan ja upealla tuoksullaan, joka täyttää kylpyhuoneen ilmatilan.

Olen tottunut vaahdottamaan saippuat ja suihkugeelit sientä vasten, johon porkkanasaippua vaahtoaa kevyesti. Kuivattavan saippuamaisuuden sijaan ihotuntumassa huomaa kosteuttavien aineiden vaikutuksen, sillä saippua selkeästi tuntuu iholla öljymäisen hoitavalta.

Lisää Carrot Soapista voit lukea tästä blogipostauksesta.

-  Eveliina

Tuotteet saatu esittelyä varten LUSHilta. Kiitos!

KATSO AINEOSAT
Water (Aqua), Propylene Glycol, Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Perfume, Carrot Oil (Helianthus annuus and Beta carotene), Sodium Stearate, Buchu Oil (Barosma betulina), Sicilian Lemon Oil (Citrus limonum), Bergamot Oil (Citrus

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Suihkusaippuat ja -geelit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Hauskan näköinen ja hyvältä tuoksuva saippua. Ei tuoksu lainkaan porkkanaiselta. Tuoksu on voimakas ja täyttää koko kylpyhuoneen. Saippua on melko kova ja siten kestää pitkään. Ei vaahtoa juurikaan. Pesee ihon hyvin, mutta kuivattaa ihoa enemmän kuin yleensä käyttämäni palasaippuat.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Granaattiomena -suihkuvoide
Valmistaja: WELEDA
 
4.5 (1)
It's Raining Men
Valmistaja: LUSH
 
4.3 (2)
Go Fresh vartalosaippua
Valmistaja: DOVE
 
4.1 (6)
With Love
Valmistaja: AVON
 
4.0 (1)