Budjettilöytö: Makeup Revolution

10.4.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Viime vuosina markkinoille on tullut yhä enemmän brändejä, jotka ovat poikkeuksellisen edullisia, mutta silti laadultaan oikein mukiinmeneviä. Yksi tälläinen brändi on brittiläinen Makeup Revolution, joka nappaa tuotteisiinsa vaikutteita hyvin vahvasti muilta, isommilta brändeiltä.

Makeup Revolution puuteriset tuotteet, kuten luomivärit ja poskipunat ovat useimmat alle 5 puntaa ja yleisesti ottaen melko pigmenttisiä ja hienojakoisia. Voide- ja nestemäisissä tuotteista laatu vaihtelee jonkin verran, mutta siitäkin joukosta löytyy aivan mahtavia tuotteita. Me iskimme ensin silmämme Makeup Revolutionin Iconic-sarjaan, jonka kolme palettia ovat saaneet, öhöm, erittäin paljon vaikutteita Urban Decayn Naked-paleteista. Se on meille budjettitietoisille oikein iloinen asia, sillä Iconic-paletit maksavat 4 puntaa, eli noin 5,50 euroa kappale. Nakupalettien kappalehinnat kiikkuvat 50 euron molemmin puolin.

makeup revolution_urban decay_naked palette_dupe

 

Kun vertasimme aitoja Nakuja Iconic-paletteihin muutama asia pomppasi silmille. Ensinnäkin lähes kaikki Iconic-sävyt ovat hyvin lähellä UD:n nakusävyjä, useat jopa täysin saman sävyisiä. Joitain pieniä eroavaisuuksia löytyy, kuten esim. jotkut sävyt taittavat aavistuksen enemmän pinkkiin tai oranssiin ja muutaman jälki on satiinisempi kuin Naked-palettien vastaava. Lisäksi kaikkein tummempien Iconic-sävyjen pigmenttisyys ei ole ihan niin hyvä kuin vaaleimpien.

Makeup Revolutionin palettien koostumus ei ihan yllä UD:n kermaisuuden tasolle. Sävyt ovat aavistuksen kovempia, varisevat pikkuisen enemmän ja joidenkin mattasävyjen kohdalla esiintyy jopa jauhoisuutta. Silti, kokonaisuutena koostumus on hyvä: sävyt levittyvät hyvin ja näyttävät hyvälle luomilla. Alle kuuden euron paleteiksi koostumusta voisi kutsua jopa erinomaiseksi, kunhan et vain odota täsmälleen samanlaista käyttökokemusta kuin nakupalettien kanssa (ja hei, on siellä Naked-palettien sävyissäkin surkeita kavereita ”kröhöm, Sidecar ja Dust*). Suurin ero löytyy pakkauksesta, joka Iconic-paleteissa on huomattavasti vaatimattomampi peilitön muovikotelo.

makeup revolution_urban decay_naked palette 2 3_dupes

 

Jos siis yhtään hirvittää laittaa rahaa palamaan high end -luomiväripalettiin, tai jos shimmersävyt (joista Naked-paletit pääasiassa koostuvat) tuppaavat jäämään vähemmälle käytölle, Makeup Revolutionin puoleen kannattaa kääntyä! Valikoimista löytyy dupet myös Loracin Pro-paleteille ja Too Facedin Chocolate Bar -paleteille. Lisäksi kannattaa selata läpi poskipunat ja highlighterit! Postitus maksaa noin 6,80 euroa ja paketti saapuu reippaassa viikossa.

P.s. Osallistu kilpailuun ja voita nämä paletit itsellesi! Kilpailun säännöt löydät täältä.

Onko sinulla kokemuksia Iconic paleteista? Jätä arvostelu täällä!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?