BIOZELL - Therapeutic hoitoöljy

 
4.0 (2)
Kirjoita arvostelu

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Tehohoidot
Kommentteja
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Olen koko ikäni kärsinyt kuivasta ja erittäin kutisevasta päänahasta. Monenlaisia tököttejä kortisonista öljyihin on tullut kokeiltua. Tämä Biozellin öljyhoito rauhoittaa kivasti päänahkaa, mutta vaikutus ei ole kovin pitkäaikainen. Tuotteessa on mentholia, minkä huomaa kylmästä tunteesta päänahassa. Tuote ei valu, mikä tekee käyttämisestä helppoa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Olin alkuun epäileväinen tuotteen suhteen, öljyhoito kuulostaa 90-luvun teinin korviin joltain, mitä ei saa hiuksista huuhdottua pois ja aiheuttaa rasvatukkakriisin. Onneksi kuitenkin päätin ylittää ennakkoluuloni, sillä tämä on mahtava tuote!

Tuote on eritoten mainio heille, jotka kärsivät kutisevasta päänahasta, mutta tuotetta mainostetaan kaikille hiuslaaduille ja päänahoille sopivaksi. Itse sain päänahan kutinan kuriin tämän ja Louis Widmerin Remederm shampoon avulla.

Tuotteen sisältämä salisyylihappo kuorii päänahkaa ja mentholi viilentää ihanasti. Pieni varoituksen sana, alkuun voi tuntua siltä, että pää suorastaan paleltuu, mutta siihen onneksi tottuu. Tuote on hajusteeton, mutta raaka-aineista mentholin tuoksun kyllä tunnistaa.

Tuote on suhteellisen helppo huuhtoa pois, se jättää hiukset mukavan pehmeiksi ja ilmaviksi. Tuotetta on helppo annostella pumppupullosta.

Jos jotain huonoa tuotteesta täytyy sanoa, on se susiruma pakkaus. Matkustaessa tuotteen pumppupullomalli ei ole kätevin, en siis itse pakkaisi reissuun mukaan.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
L'oreal Elvital Fibrology Mask
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Intense Hydrating Mask
Valmistaja: MOROCCANOIL
 
4.8 (4)
Respons Mythic Olive Intensely Caring Mask
Valmistaja: GARNIER
 
4.5 (1)
Intensive Care
Valmistaja: CUTRIN ISM
 
4.5 (1)
Respons Caring Mask Avocado Oil and Shea Butter
Valmistaja: GARNIER
 
4.3 (3)
Serious Conditioner
Valmistaja: TIGI S-FACTOR
 
4.3 (3)