Benefit They’re Real ja sen markettikaveri

14.3.2015 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Beautify kuuluu siihen koulukuntaan, joka suoksuu maksamaan hyvästä, selektiivisestä kosmetiikkatuotteesta maltaita. Silti, highfivet ja sydänsilmähymiöt lentelevät, jos törmäämme hintavan tuotteen ihan yhtä hyvään markettiversioon!

Benefitin They’re Real -ripsiväri on saanut Beautifyssa arvosanaksi 4.2/5, eikä suotta! Se tuuhentaa, pidentää ja värikin on intensiivisen musta. Kaikin puolin hyvä tuote siis! Koska They’re Realia ei Suomessa  saa noin vain heti lisättyä meikkipussiin, on hyvä tietää, että sille on vaihtoehto. Ja vielä puoleen hintaan! Maybellinen Rocket Volum’ Express on saanut Beautifyssa arvosanaksi 4.1/5. Vaikka silikoniset harjasosat ovat jokseenkin erilaiset, jälki näillä kahdella on hyvin samankaltainen. They’re Realilla saa aikaan aavistuksen enemmän volyymia, mutta ero on häviävän pieni. Voit käydä katsomassa vertailukuvat Instagram-tililtämme.

they're real_rocket volume_up close

 

Toki, kulttimaineessa olevien tuotteiden ympärillä on aina ripaus liioittelua ja myös They’re Realilla (ja Rocket Volum’illa) on muutama ei-niin-toivottava ominaisuus. Koska värimassa on suht. kosteaa ja paksua, ripsien taivutus kärsii jonkin verran. Levityksessä saa siis olla kärsivällinen. Me käytämme seuraavaa levitystyyliä: kun väriä sutii ripsiin, kannattaa harjalla työntää ripsiä ylöspäin ja kärjessä pysähtyä tukemaan taivutusta muutamaksi sekunniksi, jotta väri ehtii kuivahtaa edes vähän.

Molempien ripsarien harjasosat ovat kookkaita ja saattavat siksi sutata luomia. Vanupuikot kannattaa pitää lähettyvillä, ellei sitten rajaa silmiä, jolloin ylimääräiset ripsaritahrat sulautuvat rajaukseen pienellä siveltimellä häivyttäen. Rocket Volum’n ansioksi on luettava ihanan pirteän pakkauksen lisäksi sen annostelija, joka suoriutuu paremmin TR:n verrattuna. Värimassaa ei keräänny ja paakkunnu suuaukolle, kun taas They’re Realin harjasosan päähän jää usein liikaa tuotetta.

 

theyre real_rocket volume

 

Pysyvyys molemmillä ripsiväreillä on hyvä. Vesisadetta ne eivät kestä, mutta tihkusade ei aiheuta pahoja tuhoja. Poistoon suosittelemme ehdottomasti erillistä meikinpoistoöljyä tai tehokasta meikinpoistoainetta (esimerkiksi L’oreal in Sublime Glow -puhdistusöljy tai Lumenen meikinpoistoaine ovat saaneet kehuja).

Käytettyämme molempia ripsivärejä vuorotellen ja yhtä aikaa, on pakko todeta, että ainakaan testiripsissämme nämä ripsivärit olivat lähes identtisiä! Molempia tuotteita on mahdollista kerrostaa yhä dramaattisemman efektin aikaansaamiseksi ja molemmat pidentävät kiitettävästi. Hyvin luonnollisen ja täydellisesti eroteltujen ripsien ystävät eivät näistä tuotteista välttämättä innostu, mutta jos kaipaa ripsiin vähän potkua, kannattaa jommallekummalle antaa mahdollisuus.

Samaa mieltä vai eri mieltä näistä tuotteista? Toimiiko jompikumpi sinun ripsissäsi selvästi paremmin? Jätä arvostelu!

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?