LUMENE - Beauty Base Peitevoide Tummille Silmänalusille

 
3.7 (5)
Kirjoita arvostelu
sulautuu ihoon täydellisesti
helppo levittää tasaisesti
ei kasaannu juonteisiin
tykkään pakkauksesta

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Peitevoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.0

Itselläni on todella tummat silmänaluset ja tämä ei ole riittävän peittävää omiin tarpeisiini. Jos tarvitsee vain kevyttä peittoa, peiteaine saattaisi ollakin toimiva. Tuubi on kätevä ja hygieninen. Koostumus on sopivan ohutta omaan makuuni ja levittyy helposti.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • tykkään pakkauksesta
  • ei kasaannu juonteisiin
  • helppo levittää tasaisesti
  • sulautuu ihoon täydellisesti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Tuote on mielestäni todella hyvä arkipäivän peitevoiteeksi silmänalusille. Tuote ei ole peittävintä, mitä olen kokeillut, mutta sen hinta-laatu suhde korvaa täysin sen vähemmän peittävyyden. Itselläni on koko silmän ympärys hyvin tumma, joten käytän sitä kauttaaltaan silmien ympärillä ja tuote pysyy päivän aikana hyvin paikoillaan. Joskus tuote saattaa alaluomen ryppyihin kasaantua, mutta vain hieman ja sen saa nopeasti pyyhittyä tasaiseksi.
Oma ihoni on normaali-sekaiho-t-aulueelta rasvoittuva iho, niin omien kokemuksieni perusteella en tätä rasvoittuvalle iholle suosittelisi.

Ainesosa-arvosana ei oikeastaan tarkoita paljoa, koska en ole ehtinyt inciä tutkia ollenkaan.

Pakkaus on kokonsa ja materiaalinsa vuoksi hyvin kevyt ja näppärä. Kulkee helposti mukana!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Omat silmänaluseni ovat aina todella tummat ja tämä peitevoide ei valitettavasti riitä niille. Tuotteen pakkaus ja koostumus ovat itsessään toimivat. Tuubi on hygieeninen ja siitä saa helposti tarvittavan pienen nokareen voidetta. Koostumus on ohut, lähes nestemäinen ja se levittyy helposti ja sulautuu ihoon vaivatta.
Peittävyys ei valitettavasti ole mitään huippuluokkaa. Enemmänkin voide tuntuu vähän kirkastavan silmänalusia kuin varsinaisesti peittävän, mutta voide ei kuitenkaan ole tarpeeksi vaalea ja kirkastava toimiakseen valovoiteen tavoin. Itse käytän tätä nyt ohentamaan paksumpaa ja peittävämpää peitevoidetta ja siihen tehtävään tämä on oikein loistava tuote.
Riittoisan voiteen hinta on kohdillaan, ja jos ei tarvitse juurikaan peittoa silmänalusille suosittelen tätä. Jatkuvasti tummista silmänalusista kärsiville en tätä suosittele ellei ole juurikin tarvetta vain ohentaa jotain muuta peiteainetta. Tosin senkin tehtävän voi aivan hyvin hoitaa vaikka ohuehkon meikkivoiteen avulla eikä siihen välttämättä tarvitse hankkia erillistä tuotetta.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Peittää hyvin ainakin hieman tummat silmänaluset. Koostumus miellyttävä, levittyy vaivatta eikä jää inhottavasti juonteisiin niinkuin joillain peiteaineilla saattaa käydä. Tuote on hyvin riittoisa, todella pieni määrä riittää. Käytän myös nenänpieliin. Pysyy siistinä paikoillaan koko päivän. Sävy sopii hyvin vaalealle iholle.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Toimii oikein hyvin, peittää lievät varjot silmien alla loistavasti eikä näytä pakkelilta tai juurikaan kasaudu alaluomen juonteisiin. Käytän tätä usein myös punoituksen ja näppyjen peittämiseen, ja toimii siinäkin hommassa hyvin. Pakkauksena tuubi on kätevämpi ja hygieenisempi, kuin peitevoidenappi tai sellainen aplikaattori. Levittyy hyvin niin siveltimellä kuin beauty blenderilläkin, mutta usein käytän sormia sulauttamaan tuotteen ihoon täydellisesti. Miinusta siitä, että saatavilla vain yksi sävy, joka toimii oikeastaan vain vaaleaihoisilla.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shape Tape Concealer
Valmistaja: TARTE
 
5.0 (1)
Under Eye Brightening Corrector
Valmistaja: BECCA
 
5.0 (1)
Radiant Creamy Concealer
Valmistaja: NARS
 
4.6 (5)
Stay All Day 16h Long-Lasting Concealer
Valmistaja: ESSENCE COSMETICS
 
4.5 (4)
Mineralize Concealer
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (1)
Boi-ing
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
4.5 (1)