Beautifyn ja bloggareiden Halloween-kampanja

24.10.2014 - TUTORIAALIT

Beautify haluaa ajoittain nostaa muutamia blogimaailman valopilkkuja tietoisuuteenne. Haluamme myös kaikin puolin inspiroida sekä auttaa käyttäjiämme kosmetiikan suhteen. Näin Halloweenin lähestyessä halusimme lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja toteuttaa teemaan sopivan kampanjan. Pyysimme kolmea lahjakasta kauneusbloggaajaa mukaan ja annoimme vapaat kädet toteuttaa haluamansa Halloween-lookin. Tässä heidän upeat luomuksensa, olkaa hyvät!

Sanna-Emilia_Merenneito

Tämän hempeän Merenneito-lookin on luonut Sanna-Emilia. Hänellä on vahva intohimo kosmetiikkaa kohtaan ja hänen blogissaan, Beauty by Sanna-Emilia, pääsee ihastelemaan ihania meikkitutoriaaleja, tuote-esittelyjä sekä kaikkea kauneuteen liittyvää. Sanna-Emilia on myös ahkera kauneusvloggaaja, jolta löytyy samanniminen kanava YouTubesta. Käy katsomassa täältä videotutoriaali Merenneito-lookista! Blogista löytyy tutoriaali myös siitä, miten maskeerataan haavainen nenä täysin ilman maskeeraustarvikkeita.

Hetkessä_CreepyDoll

Tämän astetta pelottavamman Creepy Doll -lookin takana on Hetkessä blogin lahjakas Dreamer. Blogissaan hän kirjoittaa elämästään, johon kuuluu vahvasti meikkaus ja maskeeraus. Dreamer kertookin haaveilevansa myös maskeeraajan urasta. Kauniissa meikkilookeissa käytetään rohkeasti värejä ja taitavissa tutoriaaleissa on hyviä ja tarkkoja vaihekuvia. Katso, miten Dreamer sai aikaan tämän Creepy Doll meikin, klik!

P.s. Blogista löytyy myös upea Maleficent-maskeeraus!

ida_haava

Tämän verinen maskeeraus on Va Va Voom by Ida bloggaajan käsialaa. Myös Bambi nimellä esiintyvä Ida on itseoppinut meikkaaja/maskeeraaja, joka on omien sanojensa mukaan ikuinen prinsessa ja taiteilijasielu sekä Disney-friikki. Idan blogista löydät meikkejä ja maskeerauksia niin kuvien kuin videoidenkin muodossa. Joukkoon mahtuu myös musiikillista lahjakkuutta ja muuta viihteellistä materiaalia. Hänet löytää myös YouTubesta nimellä Stanleylovesme. Usko tai älä, mutta tämä karmiva haavamaskeeraus on mahdollista saada aikaan ilman varsinaisia maskeeraustarvikkeita, käy katsomassa video täältä!

Hyvää Halloweenin odotusta!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?
Naked Smoky
 
4.5 (5)
457 Idylle
 
3.8 (2)
Naked Basics
 
4.7 (9)
Naked Palette
 
4.3 (8)
CC-voide SPF 20
 
4.1 (64)