GARNIER - BB Cream Eye Roll-On

 
3.4 (9)
Kirjoita arvostelu
tykkään pakkauksesta

Kuvia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Peitevoiteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
1.0

Todella huono peiteaine. Liian tumma sävy silmien alle ja peittokyky on surkea. Plussaa pakkauksesta, jonka viileä roll-on pää tuntuu iholla mukavalta. Saattaa peittää pientä punoitusta muualla kasvoilla, mutta silmänalusille todella huono.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
tykkään pakkauksesta
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Peittokyky ei ole mitään päätä huimaavaa, mutta saa satunnaiset punoitukset peitettyä. Kokeilin tätä tummille silmänalusille tuntui tosi hyvälle silmanalusilla aamulla, kun viileällä kuulalla laitoin. Mutta sävy on aivan liian tumma, joten meikit piti heti pestä pois. Kadulla olisin varmaankin katseiden kääntäjä, kun näyttäisi, että naamassa olisi tummenpia läiskiä. Hintaa tämä ei paljoa kustanna, jos haluaa kokeilla. Väri sopii enemmän päivittyneemmälle iholle.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Marraskuu 20, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.0

Light sävy liian tumma, mutta väri tasaantuu aavistuksen levittämisen jälkeen. Käytän itse vain aamusin meikin alle, iltaa vasten en lähtisi käyttämään sävyttävyyden vuoksi. Ei mikään erityisen hoitava, mutta menee peiteivoiteena tai varsinaisen peitevoiteen alla

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Pieni tuubi, mutta silmänympärysiholle käytettäessä hyvin riittoisa. Metallinen aplikaattori on ihanan viileä ja tuotetta on hyvä levittää sen avulla. Varsinkin aluksi tuntui, että voidetta tulee liikaa kerralla, sillä se on hyvin ohutta ja nestemäistä, mutta nopeasti tottui levittämään tuotetta vain vähän.

Voiteen sävy on melko oranssi, kuten mielestäni sarjan BB-voiteissakin, mutta levitettäessä väri sulautuu hyvin ihon sävyyn ja toisaalta se neutralisoi sinertäviä silmänalusia. Voide ei ole kovin peittävä, mutta vain pientä tasoitusta vaativille silmänalusille se on juuri sopivan kevyt.

Toimii myös kesällä pika-apuna auringonoton jälkeen tasoittamaan ihon punoitusta ja viilentämään samalla! ;)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Peittää tumman silmänaluset ihan yllättävän hyvin. Tosin jos kaipaan oikein kunnon peittävyyttä, tämä ei ole se ensimmäinen tuote siihen tarkoitukseen mitä käyttäisin. Nopeaan ja kevyeeseen arkimeikkiin tämä mielestäni sopii mainiosti. Kylmä kuula on ihanan tuntuinen aamulla ja virkistää kivasti. Se on myös koostumukseltaan hyvin nestemäistä, joten levitys on helppoa ja se on hyvinkin riittoisaa eli kerralla ei tarvitse paljoa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Putkilo on mielestäni todella pieni, 7ml mutta yllättänyt riittoisuudellaan vaikka ollut lähes jokapäiväisessä käytössä. On ajanut asiansa oikein hyvin. Viileä kuula tuntuu mukavalta iholla ja tuote on nopea ja helppo levittää. Ohut, nestemäinen koostumus ei keräänny juonteisiin eikä kuivahda liian nopeasti. Olen käyttänyt tätä yhdessä valokynän kanssa ja olen saanut tummat silmänaluset hyvin peitettyä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Aivan mahtava tuote verratuna hintaan!:) Levittyy helposti silmänaluksiin roll-onin avulla ja peittää pahimmat tummuudet silmien alta. Pysyy koko päivän ilman että alkaisi kasantumaan juonteisiin. olen myös käyttänyt tätä luomivärin alla jolloin luomivärit pysyvät koko päivän. vielä kerran AIVAN MAHTAVA tuote :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Ohut peitevoide on helppo levittää iholle tuubista ja tasoittaa sormin. Tuubissa oleva kuula tuntuu mukavan viileältä, vaikkakin mielestäni on pidemmän päälle epähygieeninen. Sävy Light on sopiva iholleni. Ei peitä hirmu tummia silmänalusia, mutta pieni tummuus peittyy mainiosti. Koostumus ei ole rasvainen ja pysyy koko päivän nätisti eikä kasaannu juonteisiin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Ensimmäisen kerran tuotteen nähdessäni ajattelin, että onkohan tämä pelkkä turhake, joka tuottaa rahaa Garnierille sillä, että sen pakkauksen kylkeen on läntätty suosiota niittänyt BB-voide -sana. Otin kuitenkin riskin ja nappasin voiteen hyllyltä mukaani kokeillakseni peittääkö se todella tummaakin tumemmat silmänaluseni. Roll-Onia voisi verrata samankaltaisuudeltaan edeltäjäänsä Miracle Skin Perfector BB-voiteeseen, eroja en nimittäin löytänyt montaakaan. Tuotteessa on niin hyvät kuin huonotkin puolensa, joten on jopa melko vaikea päättää onko tuote ihan OK vai vihaanko sitä.

Eye Roll-On löytyy kaupasta pakattuna pieneen laatikkoon, samalla tavalla kuin muutkin BB-voiteet. Paketin kotona avatessani pettymys oli suuri - puteli oli järkyttävän pieni! Voidetta on pakkauksessa 7 ml, mutta paketti pääsi hämäämään minua pahemman kerran. Itse tuotteen pakkauksessa on kuitenkin kehuttavaa, sillä tuubimaisuus on paljon parempi vaihtoehto jämäkälle hylsylle. Voiteen saa puristettua helposti ulos, kun se on lopussa. Tuubin päässä oleva kuula tuntuu myös mukavan viileältä ja hellävaraiselta herkällä silmänympärysiholla joten tuotetta on miellyttävä levittää.

Sitten siihen suurimpaan ongelmaan... Sävy on liian tumma jopa hieman päivettyneille kasvoilleni. Sama tummuusongelma toistuu siis taas Garnierin BB -tuotteissa. Voide pitää häivyttää tarkasti sormia apuna käyttäen, jotta tuotteesta ei jää ikäviä tummia rajoja. Väärän sävyn takia se ei myöskään peitä tummia silmänalusiani. Sanoisin, että se peittää yhtä hyvin kuin levittäisi tavallista BB-voidetta silmien alle... Eli ei hyvä.

Hyvä puoli tuotteen koostumuksessa on se, että se ei pakkaudu silmänalusien juonteisiin, joka on omalla kohdallani ollut ongelma muita peitevoiteita käyttäessäni. Pakkauksessa luvataan, että juonteet myös tasoittuisivat säännöllisen käytön seurauksena, mutta sitä en ole vielä huomannut.

Huhhuh, paljon mielipiteitä tämä minulla ainakin herätti heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Minusta tuntuu, että käytän tämän putelin loppuun, mutta se saa jäädä sitten siihen tämän tuotteen osalta.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Shape Tape Concealer
Valmistaja: TARTE
 
5.0 (1)
Under Eye Brightening Corrector
Valmistaja: BECCA
 
5.0 (1)
Radiant Creamy Concealer
Valmistaja: NARS
 
4.6 (5)
Stay All Day 16h Long-Lasting Concealer
Valmistaja: ESSENCE COSMETICS
 
4.5 (4)
Mineralize Concealer
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (1)
Boi-ing
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
4.5 (1)