BARE ESCENTUALS - bareMinerals: The Rare Find

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu
the rare find

Kuvia

sävyt

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomiväripaletit
Kommentteja
(Updated: Toukokuu 27, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.5

bareMineralsin ready-sarja sisältää pressattuja hyvälaatuisia luomivärejä mielenkiintoisissa ja käytettävissä yhdistelmissä. The Rare Find on vakituiseen kokoelmaan kuuluva paletti jossa on neljä luomiväriä kahdella eri koostumuksella. Beige ja tiilenpunainen ovat silkkisiä mattasävyjä ja keltakultainen ja sammaleenvihreä hohtavia sävyjä.

bareMineralsin luomivärit on pakattu siistiin mustaan hiukan mattaisen nahkeaan hylsyyn, jonka pohjaan sävyt on myös nimetty. Palettiin kuuluu hyvälaatuinen kaksipäinen aplikaattori, jolla on helppo tehdä tarvittaessa koko meikki. Paletin mukana tulevassa ohjeessa on myös esimerkkimeikit päivään ja iltaan.

The Rare Find on lämpimän sävyinen paletti, joka on omiaan itseni tapaan sinisilmäiselle henkilölle, mutta mikään ei toki estä muitakin kokeilemasta. Esimerkkimeikeissä on käytetty tätä palettia lukuunottamatta kulmaluun vaaleata sävyä. Sävyt ovat helposti häivytettäviä ja pigmenttisiä sekä kestävät hiukan tahmean pohjustuksen kanssa (UDPP) moitteettomasti vähintään 8 h.

bareMinerals luomiväripaletteja myy mm. verkkokauppa BeautyBay (jonka mukaan hinta-arvio on laadittu). BeautyBayssa yhden neljän luomivärin paletti on hinnaltaan n. 28 €, joka on kohtuullinen summa hyvälaatuisista luomiväreistä harkitulla väriyhdistelmällä.

Suomessa bareMineralsin tuotteita myy Kicks. En kuitenkaan asu lähellä ko. myymälöitä, joten en tiedä mikä paletin hinta on Suomessa, mikäli sitä täällä myydään.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sweet Peach Eyeshadow Palette
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Chocolate Bon Bons
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (4)
Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (14)
Semi Sweet Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.8 (4)
Idun Minerals Brunkulla
Valmistaja: MUU
 
4.8 (2)
Anastasia Modern  Renaissance
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (11)