Apu tummiin silmänalusiin?

29.2.2016 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Tummien silmänalusten piilottaminen on useille meistä joka-aamuinen kamppailu. Valitettavasti mitään poppaskonsteja ei ole mutta hyvä peitevoide ja herkän silmänalusihon hoitaminen auttavat väsymyksen merkkien häivyttämisessä.

Yllättävän moni silmänympärysvoide ei koostumukseltaan poikkea paljoakaan kasvoille tarkoitetuista kosteusvoiteista. Emme väitä, että silmänympärystuotteet olisivat turhakkeita, mutta monille meistä riittää hyviä ainesosia sisältävä, laadukas kasvoille tarkoitettu kosteusvoide tai seerumi (kunhan se ei ärsytä silmiä esimerkiksi hajusteiden takia). Jos haluaa käyttää erillistä tuotetta silmänympärysiholle, kannattaa panostaa antioksidantteja sisältäviin, tuubiin pakattuihin tuotteisiin.

Ohessa kaksi aamurutiineissamme jo hetken vuorotellutta tuotetta. On sanottava, että kumpikaan tuote ei ole tehnyt ihmeitä, mutta ne ovat torjuneet kuivuutta ja pitäneet herkän silmänympärysihon kimmoisena.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan, varsinkin jos käytät alennuskoodeja.

Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector (n. 39 €)

Cliniquen hajustamaton silmänympärysvoide lupaa vaalentaa tummia silmänalusia 30% säännöllisellä käytöllä. No, sitä emme ihan allekirjoita, mutta tässä tuotteessa on hyvät ainesosat herkän silmänalusihon kosteuttamiseen ja hoitamiseen. Dark Circle Corrector levittyy ohuesti ja vaikka levitystuntuma on liukas, se imeytyy hyvin ja nopeasti. Kevyesti sävytetty voide ei peitä tummuutta sen kummemmin, mutta kirkastaa vähän katsetta. Sen verran ihoa silottavia ominaisuuksia tässä on, että peitevoide levittyy todella kivasti tämän silmävoiteen päälle.

First Aid Beauty Triple Eye Remedy (n. 34 €)

First Aid Beautyn herkälle iholle ja silmille sopiva Triple Eye Remedy on herättänyt ihastusta kauneuspiireissä, Se lupaa kirkastaa, poistaa turvotusta ja silottaa ihoa. Kuten Cliniquenkin voide, Triple Eye Remedy on sävytetty lohenpunaiseksi ja siksi kirkastaa silmänympärysihoa (muttei peitä tummuutta). Koostumus on ohuehkoa ja nopeasti imeytyvää. Meikki levittyy todella nätisti Triple Eye Remedyn päälle. Se silottaa ihoa sen verran, ettei peite- tai meikkivoide valahda ihan heti kaikkiin pieniin juonteisiin.

Molemmissa näissä silmävoiteissa on hauska ”silitysrauta-applikaattori”. Viileä metalli virkistää verenkiertoa, mikä saattaa pienentää nesteestä turvonneita silmäpusseja. Idea on kiva, mutta täytyy myöntää, että kiireaamuina levitys tapahtuu molempien tuotteiden osalta ihan sormin. Silitysrauta-applikaattoria tulee käytettyä erityisesti huonosti nukuttujen öiden jälkeen jo ihan sen virkistävän viileyden takia.

Löytyykö sieltä puolen ruutua kokemuksia hyvistä silmänympärysvoiteista? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?