Apu kuiville ja kellertäville hiuksille

21.9.2015 - HIUKSEN HIENOSTI

Viime aikoina Beautifyn porukan hiuksia on vaivannut pääsääntöisesti kaksi asiaa: kuivuus ja turha keltaisuus. Täsmähoidoiksi näihin ongelmiin tilattiin kaksi Redkenin shampoo+hoitoaine duoa.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Redken All Soft Shampoo ja hoitoaine -duo (n. 29 €)

Tuttu ja turvallinen All Soft -sarja on kosteuttava ja silottava. Kuiville ja käsitellyille hiuksille se tarjoaa ensiapua, parempi kuntoisille hiuksille sitä kannattaa käyttää silloin tällöin, muiden tuotteiden kanssa vuorotellen .Shampoon ja hoitoaineen lisäksi All Soft- sarjaan kuuluu myös tehohoito ja aivan loistava jätettävä hoitoaine, josta olemme täysin samaa mieltä tämän arvostelun kanssa. Beautifyssa All Soft -tuotteet ovat kirvoittaneet kehuja kyvystä kosteuttaa hiuksia ja tehdä niistä ihanan pehmeät, eikä tällä tiimillä ole mitään vastaväitteitä.

Blonde Idol -shampoo

Kosteutuksen lisäksi apua kaivattiin latvojen kellertävyyteen ja kokeiluun lähti Blonde Idol sulfaatiton shampoo sekä hopeahoitoaine, jossa pigmentin määrää voi säätää. Kiiltoa tuova shampoo ei sisällä väripigmenttejä, joten se sopii kaikille hiusväreille! Tämä matalavaahtoinen shampoo pesee hiukset hyvin, ei kuluta turhaan väriä ja on hellävarainen. Koostumus on sen verran kosteuttava, etteivät kuivatkaan hiukset takuttuneet. Mitään kovin suurta muotoilutuotekerrostumaa tällä tuskin saa poistettua (ainakaan yhdellä vaahdotuksella), mutta peruspesun se tekee moitteetta.

redken_blonde idol_kellertävyys pois hiuksista

 

Blonde Idol Custom Tone -hopeahoitoaine

Tämä viileän sävyjä ylläpitävä hoitoaine on jännä kaveri. Sen korkissa on asteikko yhdestä kuuteen, ja värin määrää voi säädellä tarpeen mukaan. Ykkösen kohdalla väriä tulee tilkka, kun taas kutosen kohdalla hoitoaineen määrä on minimissä. Keskivaaleisiin hiuksiin saatiin tuhkaisuutta takaisin, kun pullo säädettiin nelosen kohdalle ja tuotetta muhiteltiin kuutisen minuuttia ennen poishuuhtomista. Kannattaa huomioida, että vaikka tämä hopeahoitoaine taittaa mukavasti kellertävyyttä eikä kuivata, ovat sen hoito- ja kosteutustehot rajalliset. Jos hiukset ovat yhtään huonommassa kunnossa, kannattaa lopuksi suihkia jätettävää hoitoainetta ainakin latvoihin.

All Softin ja Blonde Idolin lisäksi me pidämme Redkenin sinisestä Exteme-sarjasta, joka on pelastanut monet ylikäsitellyt latvat. Erityisesti Extreme CAT Treatment on katkeilevien kutrien pelastaja, joskin vähän työläs käyttää. Lue enemmän hiuksia vahvistavasta Extreme CATista täältä.

Loppuun vielä kysymys: olisko hyödyllistä, jos kuvaisimme tai kirjoittaisimme tuotteiden ainesosalistat näihin postauksiimme? Vai meneekö liian yksityiskohtaiseksi?

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?