URBAN DECAY - Anti-Aging Primer Potion

 
4.0 (2)
Kirjoita arvostelu
pidentää meikin kestoa huomattavasti
ei kuivata ihoa
tekee mitä lupaa
luo hyvän tarttumapinnan
vahvistaa värejä
KATSO AINEOSAT
Isododecane, talc, cyclopentasiloxane, trimethylsiloxysilicate, oryza sativa (Rice) lipids, triethylhexanoin, trihydroxystearin, disteardimonium hectorite, polyethylene, sorbitan sesquioleate, VP/Hexadecene copolymer, C12-15 alkyl benzoate, dimethicone, a

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomien pohjustustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Pidän UD:n Eyshadow Primer Potionin normiversiosta todella paljon. Kun se loppui, ajattelin kokeilla tätä anti-aging-versiota, kun alkaa kolmekymppisetkin lähestyä. Koostumukseltaan tämä on hyvin erilainen kuin normiversio, jotenkin nestemäisempi. Tätä pitää siis enemmän tasoitella luomelle, koska muuten tämä itsessään kasaantuu juonteisiin, mikä ei näytä mukavalta luomivärin alla. Enkä osaa oikein sanoa siitä anti-aging-vaikutuksestakaan mitään, eli eipä ainakaan kovinkaan suuria muutoksia ole näkynyt. Pidentää kyllä silmämeikin kestoa mukavasti. Kun tämä on loppu, palaan kyllä todennäköisesti normiversioon.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • tekee mitä lupaa
 • ei kuivata ihoa
 • pidentää meikin kestoa huomattavasti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.0

Ostin paljon hehkutetun Primer Potionin Anti-Aging versiona, koska ajattelin sen koostumuksen olevan kosteuttavampi. Haluan nimittäin käyttää primeriä myös alaluomella peiteaineen pohjustajana. Kosteuttavuudesta en oikeastaan osaa sanoa muuta kuin että tuote ei ole ainakaan kuivattanut silmänympärysihoa vaikka olen käyttänyt sitä lähes päivittäin viimeiset kaksi kuukautta. Tuotteen pitäisi myös häivyttävää juonteita, mutta tähän en osaa ottaa kantaa, koska ikäryppyjä ei tällä tytöllä vielä ole. Toki jos tuote kosteuttaa, niin luulisi pienten juonteidenkin silottuvan jo sen vaikutuksesta...

Tämä on paras primeri mitä olen kokeillut. Minulla on todella raskaat ja rasvaiset luomet ja alaluomella on luonnostaan paljon ryppyjä, joihin peiteaine aina ikävästi kasaantuu. Kaikki aiemmin kokeilemani primerit ovat pitäneet luomivärin ja peiteaineen kasaantumisen aika heikosti kurissa, mutta tämä primer potion hoitaa hommansa hyvin. Mutta kyllä pientä kasaantumista (muutama pieni viiru yläluomella ja peiteaineen kasaantumista syvimpiin ryppyihin) on silti havaittavissa illan mittaan, mutta ei kuitenkaan mitään radikaalia. Tilanteeni on mielestäni sen verran hankala, että tämä on paras tilanne mihin voin päästä. Alaluomen tilanne on kuitenkin huomattavan paljon parempi tämän primerin kanssa verrattuna muihin primereihin tai siihen, että olisin kokonaan ilman.

Luomivärien pysyvyys on todella hyvää primer potionin kanssa; ne eivät kulu mihinkään vaan luomivärini pysyy samanlaisena aamusta iltaan! Tuotteessa on myös sävy, joka tasoittaa luomen sävyä kivasti. Kiireisimpinä päivinä levitän luomille ainoastaan primer potionia ja puuteria. Toimii paljon paremmin raskailla luomilla kuin meikkivoide ja puuteri; ei synny samanlaisia viiruja luomille.

Suosittelen tätä Anti-aging versiota ehdottomasti kaikille, jotka haluavat käyttää primeria myös alaluomella estämään peiteaineen kasaantumista ryppyihin ja/tai jos silmänympärysiho on kuiva. Muuhun tarkoitukseen normiversio toimii varmasti yhtä hyvin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • toimii rasvoittuvilla luomilla
 • ehkäisee värin kasaantumista
 • vahvistaa värejä
 • luo hyvän tarttumapinnan
 • ei kuivata ihoa
 • pidentää meikin kestoa huomattavasti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Primer Potion
Valmistaja: URBAN DECAY
 
4.7 (30)
Shadow Insurance
Valmistaja: TOO FACED
 
4.6 (8)
Photofocus Eyeshadow Primer
Valmistaja: WET N WILD
 
4.5 (1)
Painterly Paint Pot
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.5 (2)
Nars Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base
Valmistaja: NARS
 
4.3 (3)
Prep+Prime eyeshadow primer 24h
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.3 (1)