NARS - Angelika

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Poskipunat
Kommentteja
(Updated: Syyskuu 14, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.5

Sain Beautifyltä NARSin Orgasm/Angelika poskipunaduon kokeiltavaksi. Olen käyttänyt poskipunia lähes jokapäiväisessä käytössä kuukausien ajan.

Pakkaus tuntuu ja näyttää laadukkaalta. Kansi aukeaa ja sulkeutuu jämäkkäästi naksahtaen, mikä takaa ettei puna leviä ympäriinsä. Mattamusta pinta on tyylikäs, joskin siihen tarttuu nopeasti meikkipussissa likaa. Kannessa on iso ja hyvä peili, mikä on suurta plussaa.

Angelika näytti paletissa ensin aika uhmaavalta - siinä näytti olevan isoja glitterhiukkasia joita kartan usein meikeissä hyvin pitkälti. Glitterit tuppaavat korostamaan aknearpiani, joita löytyy myös poskista. Iholle levittäessä Angelikan glitter ei ole kuitenkaan liian ylitseampuva ja olen pyhittänyt sen iltameikille.

NARSin kosmetiikka ei ole edullisimmasta päästä, mutta ostaisin Orgasmin yksittäisenä poskipunana jos tämä joskus sattuisi loppumaan. Nämä poskipunat ovat todella kovia paletissa eivätkä hajoa siveltimellä sutiessa kuten jotkut punat. Siksi uskon, että poskipunat tulevat kestämään todella pitkään.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
L'Oréal Paris Life's a Peach blush
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Afterglow 8-Hour Powder Blush
Valmistaja: URBAN DECAY
 
5.0 (1)
DownBoy
Valmistaja: THEBALM
 
5.0 (1)
SIN
SIN
Valmistaja: NARS
 
5.0 (2)
Cabanaboy
Valmistaja: THEBALM
 
4.8 (3)
Torrid
Valmistaja: NARS
 
4.8 (2)