REDKEN - All Soft Conditioner

 
4.2 (3)
Kirjoita arvostelu
tekee ihmeitä huonokuntoisille latvoille
tekee hiuksista pehmeät
ehkäisee kaksihaaraisia
selvittää takut
KATSO AINEOSAT
Aqua/water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Elabis Sinensis Oil/Palm Oil, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Stearaminepropyl Dimethylamine, Octyldodecanol, Sodium PCA, Parfum/Fragrance, Citric Acid, Chlorhexidine Dihydrochloride, Argania Spinos

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Hoitoaineet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
5.0

Tämä on todella hiuksia pehmentävä ja ylellinen hoitoaine! Yhdistettynä saman sarjan shampooseen tämä on aivan loistava tuote. Itse tarvitsen hiuksiini juuri pehmentävää tehoa ja tämä on juuri täydellistä siihen. Ei jätä hiuksia liian littanoiksi ja peseytyy kiltisti pois.

Harmi että hinta on tällä aika suolainen joten jää haaveeksi ainakin tällä hetkellä ostaa täydennystä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 21, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.5

Sain Beautifylta tämän sarjan shamppoosta ja hoitoaineesta pienen, näppärän matkakokoisen setin. Kokeiltuani näitä ihastuin tähän hoitoaineeseen niin paljon, että kävin ostamassa täysikokoisen pullon ja meistä on nyt tullut lähes erottamattomat kaverukset kun huomaan raahaavani pullon mukaan aina kun hiustenpesu tapahtuu jossain muualla kuin kotona. Hoitoaine pehmittää ja kosteuttaa hiuksia hyvin. Se ei kuitenkaan silota yhtä paljon kuin silikoonipommit, joten tämän kanssa käytän usein erikseen vielä hiuksiin jätettävää latvasuojaa. Joudun lotraamaan tätä aika paljon, jotta saan mielestäni tarpeeksi liukkaan tuntuiset hiukset (mulla on kuivat ja kärsineet latvat). Käytän tätä vuorotellen rakennepaikkaavan hoitoaineen kanssa n. joka toinen pesukerta ja tämä todella sopii siihen hommaan, koska on kosteuttava. Tämä on hyvän tuoksuinen, ei ole sellainen tyttömäinen hedelmätuoksu vaan sopii myös miehelle. Hinta on erittäin kallis.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • kosteuttaa hyvin
  • selvittää takut
  • ehkäisee kaksihaaraisia
  • tekee hiuksista pehmeät
  • tekee ihmeitä huonokuntoisille latvoille
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

All Soft -hoitoaine oli samaa tasoa kuin All Soft shampookin. Ihan hyvä, muttei mitään erikoista. Selvitti hiuksista pahimmat takut, mutta tuotetta täytyy käyttää aika paljon. Huuhdeltaessa hiukset tuntuivat aavistuksen karheilta huolimatta siitä, kuinka paljon hoitoainetta käytän ja kauan annan vaikuttaa. Kuivuttuaan hiukset olivat ihan hyvän tuntuiset, mutta hintaansa nähden olisin odottanut jotain enemmän.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Elvive Dream Lengths Detangling Conditioner
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Syoss Silicone Free
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Moisturising Shampoo
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (1)
Super Strong Conditioner
Valmistaja: PAUL MITCHELL
 
4.7 (3)
Sensai Balancing hair conditioner
Valmistaja: SENSAI
 
4.5 (1)