WE CARE ICON - All Over Shimmer

 
3.0 (1)
Kirjoita arvostelu
We Care Icon -sarjaan kuuluu nykyään korostustuote, All Over Shimmer. Tämä korostuspuuteri löytyy kahdessa sävyssä: pinkkiraidallinen Magic Glow ja beigen-ruskean eri sävyjä sisältävä Magic Tan. Kokonaisuutena Magic Glowssa on enemmän hohdetta kuin Magic Tanissa. All Over Shimmer -puuterit on valmistettu Italiassa ja yhdessä rasiassa on 7 grammaa tuotetta.Päivittäiskosmetiikan puolelta on välillä vaikeaa löytää hyviä korostuspuutereita; ne ovat usein karkeita ja ylishimmerisiä koostumukseltaan. All Over Shimmer ei onneksi jatka tätä linjaa. Helmiäinen näissä on yllättävän hienojakoista. Omalla ihollani nämä kuultavat ja vain päivänvalossa erotan shimmerhippuja poskipäillä. Vaaleimmissa väriraidoissa  shimmeriä löytyy, kun taas kaikista tummin raita on ennemminkin satiininen. (Huom. vaikka All Over Shimmerit eivät ole mitään glitterpläjäyksiä, saa niilläkin discoefektin iholle, jos oikein innostuu pyöräyttelemään sivellintä värilaatalla.)

Sekä Magic Glow:ssa että Magic Tanissa on korostustuotteeksi yllättävän paljon pigmenttiä. Näin erittäin vaaleaihoisena voin käyttää Magic Glowta murretun pinkkinä shimmerposkipunana ja Magic Tania kuultavana aurinkopuuterina. Koostumukseltaan väriraidat ovat pehmeitä ja puuteria irtoaa hyvin. Sivellin pölläyttää tuotetta aika tavalla, eli sotkua tulee, jos on liian ronski otteissaan.  Poikkeuksena on molemmissa sävyissä tuo nimiraita eli väriraidat johon on painettu "shimmer". Ne ovat koostumukseltaan huomattavasti kovempia (sekä vähäpigmenttisempiä) ja vaativat voimakkaampia otteita, jotta väriä irtoaa.

Yllä olevat swatchit on tehty sormin ja väriä on napattu reippaasti. Lisäsin tuotekuviin (eli tuohon ylös oikealle) swatch-kuvan, joissa olin sekoittanut molemmista sävyistä vain kolmea ylintä raitaa. Itse sain parhaat tulokset sain levittämällä isolla siveltimellä kaikki sävyjä keveästi ja hyvin häivyttäen. Jos halusin vain korostaa, otin Real Techniquesin pikkuisen Setting Brushin ja täsmädippailin sen kärkeä vaaleimpiin väriraitoihin.Millaisia kokemuksia muilla on näistä korostuspuutereista?

- Mitte

Kuvia

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Korostustuotteet
Kommentteja
(Updated: Syyskuu 19, 2013)
Kokonaisuus 
 
3.0

Magic Glow korostuspuuterissa on ihan mukavasti pigmenttiä, koostumus vaikuttaa pehmeälle ja tuote levittyy helposti iholle. Korostusvärit ovat kätevästi omina raitoinaan, jolloin on helppo valita ja yhdistellä haluamiaan korostusvärejä tai ihan vaan pyöräyttää sivellintä koko puuterissa. Mielestäni tämä todellakin tuo hohdetta kasvoille, kannattaa siis ainakin alkuun annostella suht varovasti. Sisätiloissa (eli keinovalossa tai pikkaisen hämärässä) tämä näytti poskipäillä kivalle ja toi meikkiin raikasta hehkua, mutta luonnonvalossa ja varsinkin aurinkoisina päivinä kimaltelee näkyvästi, mikä on omaan makuuni liikaa. Toimii siis itselläni parhaiten iltameikissä tai ehkäpä sitten talvella, jolloin usein on ulkonakin päivisin paljon pimeämpää. Pakkaus on nätti ja hinta melko edullinen. Sain tämän tuotteen kokeiltavaksi Beautify:sta. En kuitenkaan ostaisi itse uudelleen, vaikka tämä ihan toimiva tuote onkin.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
La Vie En Glow Highlighting Powder Palette
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
GLOW KIT - NICOLE GUERRIERO
Valmistaja: ANASTASIA
 
5.0 (1)
Strobe Lite Strobing Powder
Valmistaja: L.A. GIRL
 
5.0 (1)
Watt's Up
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
5.0 (2)
The Celestial Powder - Candlelight
Valmistaja: KEVYN AUCOIN
 
5.0 (1)
Skin Frost
Valmistaja: JEFFREE STAR COSMETICS
 
4.9 (11)