CLINIQUE - All About Eyes Rich

 
4.0 (3)
Kirjoita arvostelu
sopii meikin alle
ei ärsytä silmiä
tehoaa kuiviin kohtiin
kosteuttaa tehokkaasti
KATSO AINEOSAT
Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Polyisobutene, Phenyl Trimethicone, Dipropylene Glycol, Polyglyceryl-3 Beeswax, Polybutene, Sucrose, Cetyl Esters, Polymethyl Methacrylate, Isostearyl Neopentanoate, Glycerin, Glyce

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Silmänympärystuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Olen kokeillut monia monia markettimerkkien silmänympärysvoiteita ja ihmetellyt, että enkö huomaa eroa "nuoren" ikäni vuoksi (22-vuotta) vai miksi en huomaa mikä silmänympärysvoiteissa on se juju. Tämä voide muutti näkemykseni kokonaan! Sain ensin kokeiluun testereitä muiden tuotteiden oston yhteydessä ja päädyin ostamaan tätä koko purkin itselle. Hinnastaan huolimatta tätä käyttäessä eron huomaa; tuote on kermainen, kunnolla kosteuttava, levittyy helposti ja saa silmänympärysihon voimaan paremmin.

Tuotetta pitää ottaa todella varovasti ihan vain sormen pään verran sillä tuote on todella riittoisa ja siitä johtuen tämä purkki kestää ikuisuuden - eli todellakin hintansa arvoinen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Silmänympärystuotteet

  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • kosteuttaa tehokkaasti
  • tehoaa kuiviin kohtiin
  • ei ärsytä silmiä
  • sopii meikin alle
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Ihanan kermainen ja tymäkkä silmänympärysvoide. Koostumuksestaan huolimatta levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Riittoisa, mutta pakkauksesta miinusta. Haluaisin silmänympärysvoiteeni mieluummin tuubissa. Pakkauksestaan huolimatta kerrankin silmänympärysvoide, joka oikeasti erottuu kollegoistaan edukseen. Yleensä silmänympärysvoiteet ovat melko mitäänsanomattomia. Miinusta kalliista hinnasta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Kesäkuu 25, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.0

All about eyes ja DDMG ovat lempparituotteeni Cliniquelta. Tämä silmänympärysvoide kosteuttaa oikeasti (shea butter on toisena ainesosaluettelossa). Koostumus on kermainen, muttei tönkkö ja levittyy hyvin. Kiva yllätys oli, että voide myös imeytyy suht nopeasti ihoon eikä jää kalvoksi ihon pinnalle. Aamulla silmänympärysiho tuntuu pehmeältä ja näyttää sileältä.

Kokonaisuuteen laitoin neljä tähteä, koska pakkaus on inha. Vaalean beigestä voiteesta näkee kaikki hippuset, joita purkkiin putoaa. Lisäksi voiteen kanssa on pakko olla varovainen, että levittää vain nuppineulan kokoisen nokareen. Muuten aamulla silmäpussit ovat järkyttävän turvonneet.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Nourishing eye cream
Valmistaja: BABA DE CARACOL
 
4.5 (1)
Bright Now 360 Korjaava Silmänympärysvoide
Valmistaja: LUMENE
 
4.4 (4)
Silmänympärysvoide Q10
Valmistaja: PIRKKA
 
4.2 (3)
Vitamin E Eye Cream
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.0 (1)
Planet Spa Rauhoittava Silmänympäryshoito
Valmistaja: AVON
 
4.0 (1)
All About Eyes Rich
Valmistaja: CLINIQUE
 
4.0 (3)