XZ - AITO 2-Vaikuitteinen Öljyhoito

 
3.6 (5)
Kirjoita arvostelu
ei latista
tuo kiiltoa
tekee hiuksista pehmeät

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Tehohoidot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.5

Luulin tämän olevan unelmatuote kutisevalle hiuspohjalle, mutta siihen tästä ei ollut mitään hyötyä. Teki hiuksista pehmeät ja kiiltävät.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • tekee hiuksista pehmeät
  • tuo kiiltoa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Syyskuu 23, 2014)
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Hyvä tuote, se rauhoittaa päänahkaa. Öljyhoito on hyvä ensiapu kutinaan. En ole huomannut että auttaisi paljokaan hilseilyyn, mutta viilentää ja freesaa. Minun kasvot rasvoittuu, mutta päänahka on varsinkin talvisin tosi kuiva. Ei ole mennyt nallekarkit tasan :D Hieron öljyn päähän ja annan vaikuttaa joskus jopa yön yli ennen kuin pesasen shampoolla.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Kesäkuu 12, 2013)
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Epäsäännöllisen säännöllisesti käyttämäni luottotuote jo melkein parinkymmenen vuoden takaa (tai tämän edeltäjät ainakin). Turvaudun tähän aina silloin, kun (muistan ja kun) päänahkani tuntuu kutiavan enemmän ja/tai hiukseni eivät tunnu puhdistuvan syväpuhdistavalla shampoollakaan. Toisin kuin ilmeisesti muut, pidän tätä siis erityisesti puhdistavana tuotteena.

Yleensä levitän tämän illalla hieroen päänahkaani ja sitten kammalla hiusten pituuksiin; hiukseni eivät ole olleet kovin pitkät, joten se on riittänyt hyvin. Annan aineen vaikuttaa yön yli ja pesen hiukset aamulla. Joskus saatan jättää shampoopesun vasta iltaan (tai seuraavaan aamuunkin), jos vaikka olen menossa silloin saunaan. Seuraavina päivinä hiukset tuntuvat ilmavan puhtailta, ja päänahkakin tuntuu puhdistuneen kaikesta ylimääräisestä, muotoilutuotteiden jäämistä tms. En kuitenkaan suosittele tätä tapaa hajusteyliherkille tai ennen tärkeää menoa, sillä tuoksu voi olla liian voimakas ja se jää hiuksiin vielä ehkä päiväksi. Tyynykin kannattaa suojata vaikka pyyhkeellä. Mutta hetkellisestä epämukavuudesta huolimatta pidän tuotteen antamasta puhtauden tunteesta, mahdollinen hilsekin häviää ja päänahka tuntuu hengittävän paremmin. Olkoonpa osin placebo-vaikutustakin, niin silti pidän tuloksesta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 21, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.3

Ei tosiaan rasvoita hiuksia, muttei myöskään tee niille mitään ihmeitä. Päänahka kyllä tykkää tästä. Ei ole kovin riittoisaa. Itselläni kuluu lähes koko pullo yhteen käyttökertaan. Hiuksista tulee pehmeät ja hieman kiiltävemmät. Tämä on varmaan aika täydellinen öljy kuiville, ohuehkoille ja nopeasti rasvoittuville hiuksille, koska ei lätsäytä tukkaa eikä tee siitä rasvaista vaikka kuinka läträisi. Itse tykkään pestä vielä shamppoolla hiukset tämän jälkeen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
ei latista
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
3.5

Omille hiuksilleni tämä tuote ei ole antanut hirveästi mitään erityistä, mutta poikaystäväni pitkiin, paksuihin ja hyväkuntoisiin hiuksiin öljyhoito toi tervettä kiiltoa. Tuote liukasti hiuksia niin paljon, että hiukset eivät kuulemma meinanneet pysyä seuraavana päivänä ponnarilla. Poikaystäväni pesi hiuksena hoidon jälkeen vielä shampoolla, mikä on hyvä idea. Minulla hiukset saattoivat jäädä ihan himpun verran rasvaisiksi pelkällä vesipesulla.

Haju on alkoholinen, ja jää miedosti hiuksiin pelkällä vesipesulla. Päänahan kuivuuteen en päässyt tätä testaamaan, sillä hoidan kutiavaa ja hilseilevää päänahkaa XZ:n Suklaa-Vanilja Rauhoittavalla hoitoaineella. Tuote ei ole kovin riittoisa, omiin pitkiin ja kuiviin hiuksiin tuotetta riitti vain pariin-kolmeen kertaan, mutta säästeliäästi käytettynä/lyhyempiin/paremmassa kunnossa oleviin hiuksiin hiushoitoa riittää useampiin käyttökertoihin. En ostaisi itselleni uudelleen, mutta poikaystävälleni öljyhoito ei olisi pahitteeksi silloin tällöin käytettynä.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Yllätyin positiivisesti tästä tuotteesta! Hiuspohjani kutiaa ja kuivaa talvisin enkä ole koskaan löytänyt oikein hyvää tuotetta siihen tarkoituseen. Olen käyttänyt oliiviöljyä aika pitkään hiustenhoidossa, mutta se jättää ne kyllä armottoman rasvaisiksi. Tässä paketissa lukee isolla "ei rasvoita hiuksia" ja se on aivan totta!

Itse käytän tätä noin kerran viikossa, silloin kun on aikaa pitää tätä päässä mahdollisimman pitkään. Tuoksuu aika vahvasti joltain alkoholilta ja hammaslääkäriltä, mutta siihen tottuu nopeasti. Päässä se tuoksuu joltain havuilta :D. Tuntuu kuitenkin hyvältä ja ehkä hieman viilentävältäkin.

Hyvä tuote ihmisille joiden päänahka kutiaa tai hilseilee, jotka käsittelevät paljon hiuksia ja niille jotka yrittävät kasvattaa tukkaa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
L'oreal Elvital Fibrology Mask
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Intense Hydrating Mask
Valmistaja: MOROCCANOIL
 
4.8 (4)
Respons Mythic Olive Intensely Caring Mask
Valmistaja: GARNIER
 
4.5 (1)
Intensive Care
Valmistaja: CUTRIN ISM
 
4.5 (1)
Respons Caring Mask Avocado Oil and Shea Butter
Valmistaja: GARNIER
 
4.3 (3)
Serious Conditioner
Valmistaja: TIGI S-FACTOR
 
4.3 (3)