REVITALASH - Advanced Eyelash Conditioner

 
5.0 (1)
Kirjoita arvostelu
taivuttaa
pidentää
vahvistaa ripsiä
kasvattaa ripsiä
tykkään pakkauksesta

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Ripsiseerumit, primerit ja topcoatit
Kommentteja
(Updated: Elokuu 03, 2016)
Kokonaisuus 
 
5.0

Revitalash on ripsiseerumi, joka säännöllisesti ja pitkäaikaisesti käytettynä pidentää ja kaarevoittaa ripsiä. Olen käyttänyt jo useamman kappaleen näitä ja aion jatkossakin ostaa. Ostan uuden aina noin 8 kuukauden jälkeen, ihan jo hygieniasyistä Hennot ja ohuet ripseni kasvavat nykyään pitkiksi, enkä ole tarvinnut ripsentaivutinta enää vuosiin. Olen jopa enemmän koukuttunut ennen piikkisuorien, jopa alaspäin kääntyvien ripsieni kaarevuuteen kuin pituuteen. Kaarevat ripset avaavat katsetta upeasti!

Uskon, että kaikki jotka odottavat ripsistään irtoripsimäisiä tämän tuotteen avulla tulevat pettymään. Geeniperimää ei voi muuttaa, eli uusia ja täysin eri paksuisia ripsiä ei mikään kosmetiikkatuote voi kasvattaa. Ripsieni paksuuteen tai määrään tuote on vaikuttanut vain vähän. Ripseni kasvavat nykyään kauemmin eli tyhjiä kohtia on harvemmin, joten ehkä jo sekin luo illuusion tuuheammista ripsistä. Minä olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, että voin nykyään ostaa melkein minkä ripsivärin tahansa ja se saa ripseni näyttämään hyvältä. Erittäin hyvien tuuheuttavien ripsivärien kanssa ripseni näyttävät irtoripsiltä! Ilman ripsiväriä ripseni näyttävät läheltä katsottuna pitkiltä, mutta koska ne ovat aika vaaleat ja hennot, vasta ripsiväri tai ripsien värjäys tuo esiin kuin pitkät ja kauniisti kaarevat ne ovat.

Käytin aluksi neljä kuukautta joka ilta tätä puhdistetulle iholle ihan ripsien tyviin, ihan kuin eyelineria olisi laittanut. Tuloksia huomasin noin kolmen kuukauden käytön jälkeen. Sen jälkeen olen käyttänyt viikottain 4-6 kertaa, silloin kun muistan. Se on kyllä jo osa ihonhoitorutiiniani, joten harvemmin arki-iltaisin tulee skipattua tätä steppiä.

Must-tuote minulle!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • tykkään pakkauksesta
  • kasvattaa ripsiä
  • vahvistaa ripsiä
  • pidentää
  • taivuttaa
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Advanced Eyelash Conditioner
Valmistaja: REVITALASH
 
5.0 (1)
DiorShow Maximizer Lash Plumping Serum
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.0 (2)
Testituloksia
Valmistaja: MAVALA
 
2.5 (2)