RIMMEL - 60 Seconds -kynsilakka

 
3.9 (5)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kynsilakat
Kommentteja
(Updated: Toukokuu 16, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.5

Kauniita sävyjä ja hyvä levittyvyys. Tuotteen valttina pitäisi kuitenkin olla nopea, 60 sekunnin kuivumisaika.

Testasin kellon kanssa miten kuivaksi lakka tulee 60 sekunnin jälkeen. Aivan täysin kuivaksi se ei tule siinä ajassa, mutta pintaa voi jo huoletta koskettaa. Napakasti painamalla lakkaan saa vielä sormenjäljen, mutta ei tarvitse pelätä että pinta suhraantuisi tai menisi ruttuun. Elämää voi siis jatkaa varsin normaalisti 60 sekunnin jälkeen. Mielestäni tämä riittää täyttämään tuotteen antaman lupauksen.

Muutoin lakka levittyy kauniisti ja on suhteellisen peittävä. Toinen kerros on usein kuitekin paikallaan, jos haluaa tasaisen yksivärisen lakkauksen.

Plussaa hyvästä pullon koosta ja tarpeeksi kookkaasta siveltimestä! Nopea kuivumisaika on lupausten mukainen. Hinta ei myöskään päätä huimaa.
Pieni miinus hieman turhan läpikuultavasta lopputuloksesta, vaikka kiitettävän paksu lakka onkin. Kestävyys on keskitasoa.

Yksi omista suosikkilakoista!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Ei kuivu mitenkään nopeammin kuin muut vastaavat / samaa hintaluokkaa olevat kynsilakat, joten tämä oli siltä osin pikkuinen pettymys.
Oli muutenkin ihan samanlaista kuin muut tämän hintaiset, ei parempi. Jatkossa ajattelin ostaa kyllä "parempia" lakkoja :):)
Värivalikoimat ovat kyllä ihanat! Suosittelen kuitenkin testaamaan, sillä voithan sinä tästä pitää? :)

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Minulla on tästä turkoosin värinen 60seconds. Minunkin mielestäni on totta, että kuivuvuudessa ei hirveesti ole mitään eroa, eikä tämä kynsillä pysy päällyslakankaan kanssa muutamaa päivää pidempään, että sen puoleen. Tästä ja muista rimmelin lakoista on kyllä ihanat värivalikoimat, ihania sävyjä, suosittelen kokeilemaan :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Ihan kiva perus kynsilakka. Itse en huomaa kuivumuudessa mitään eroa. Värivalikoima on suuri ja lakat ovat hyvin pigmenttisiä. Kynsilakassa on lättänä sivellin jota on mielestäni helpompi käyttää ,kuin normaalia sivellintä. Kestävyys on keskiverto , eli lakka pysyy kynsissä about 4 päivää ilman lohkeita.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Nimensä mukaisesti kyseessä on kynsilakka, joka kuivuu nopeasti. Kynsilakasta on todella paljon erilaisia värivaihtoehtoja ja pidän erityisen paljon juuri tämän kynsilakan siveltimestä, joka on hieman leveämpi kuin useassa muussa kynsilakassa. Siveltimellä saa todella nopeasti hyvää ja tasaista jälkeä, mutta pitää olla hieman tarkkana, jotta väri ei leviäisi kynsistä yli, sillä sitä on inhottavaa jälkeenpäin korjailla. Omistan monta eri väriä kyseisestä lakasta ja olen ollut todella tyytyväinen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Loreal Paris Color Riche.jpg
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.8 (2)
OPIn nudesävyt
Valmistaja: OPI
 
4.7 (6)
Mega Last Salon Nail Color
Valmistaja: WET N WILD
 
4.5 (3)
Wonder Nail
Valmistaja: ISADORA
 
4.3 (11)
Essie
Valmistaja: ESSIE
 
4.2 (12)
Mavala Sparkling Silver 229 kynsilakka
Valmistaja: MAVALA
 
4.1 (4)