5 minuutin meikki

1.4.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Vaikka meidänkin meikkiarsenaali on ihan kunnioitettavan kokoinen, useimpina päivinä aikaa on vain sutaista väsymyksen merkit piiloon ja lisätä vähän väriä kasvoille. Muutama luottotuote löytyy tähän tarkoitukseen ja mixiä sekoittamassa on pari uutuutta.

Meikkipohjana vähän toimii vähän parempina ihopäivinä Too Facedin Cocoa Powder Foundation (n. 30e). Se on aika perus talkkipohjainen meikkipuuteri, joka peittää keskitasoisesti. Suklaantuoksuisen tuotteen jälki on kauniin satiininen/mattainen, mutta pysyvyydessä sekaiholla on toivomisen varaa. Sävy Fair on oikeasti vaalea, lähellä Lumenen 0 sävyä. Silmänalusille, nenän ja suun pieliin sekä leuan ja otsan keskelle on helppo sipaista aavistuksen kuultavaa L’orealin True Match Touche Magique -peitevoidetta. Näppyjen piilottamiseen se ei ole ideaali, mutta muuten oikein passeli kevyehköön peittämiseen ja ihonsävyn tasoitteluun.

5min_meikki_swatch

 

Eloa ja pirteyttä kasvoille tuo theBalmin Down Boy -poskipuna (n. 21e). Shimmeritön Down Boy on satiininen ja todella pigmenttinen kylmä pinkki, eli ykkösvalinta raikkaaseen mutta pehmeään lookkiin. Kuten muutkin theBalmin poskipunat, koostumus tässä on aivan mahtava! Jos theBalm jotain osaa, niin se on poskipunien ja luomivärien valmistuksen!  Levityksen hoitaa suosikkisivellin Real Techniquesin Stippling Brush, jonka avulla saa pigmenttisenkin poskipunan levitettyä nopeasti.

Kulmissa on jo hetki sitten esitelty Yver Rocherin kulmakyvä sävyssä Cendre ja ripsissä Chanelin Le Volume de Chanel -ripsiväri. Mielipide tuosta ripsiväristä on kaksijakoinen. Kyllä, se tuuheuttaa ihan megasuperhyvin, väri on intensiivisen musta ja pysyvyys on hyvä. Bonuksena kaupan päälle taivutuskin säilyy, vaikka ripsari ei ole vedenkestävä. Ainoa mutta on märkä koostumus, joka ainakin meidän käytössä tarvitsi parisen viikkoa ennen kuin otti muotonsa. Alkuajan jälkeen rakkaussuhde on kestänyt, vaikka ensin teki mieli vain kiukutella klönttiripsiä peilistä katsellessa.

Samaa mieltä vai eri mieltä näistä tuotteesta? Jätä arvostelu!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?