MAC COSMETICS - 182 - kabukisivellin

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
levittää tuotteen tasaisesti
pitkäikäinen
monikäyttöinen
hyvä levitystuntuma
tykkään muotoilusta

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkisiveltimet
Kommentteja
(Updated: Maaliskuu 06, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.0

Mielipide tästäkin siveltimestä on muuttunut paljon tässä viimeisen vuoden aikana. Olen löytänyt Sigman ja Urban Decayn synteettiset siveltimet ja ne menevät heittämällä MACin kasvosiveltimien ohi jo ihan hinta-laatusuhteessa. Verrattuna esimerkiksi Sigman huomattavasti halvempiin siveltimiin 182 on kallis, sen karvat varisevat, eivätkä ole niin pehmeitä. Synteettiset karvat ovat helpompi hoitoisia ja paaaljon pehmeämpiä.

Alkuperäinen arvostelu: Olen omistanut MAC 182:n noin 5 vuotta ja samalla siveltimellä vielä mennään, vaikka on lähes päivittäisessä käytössä. Kuten kuvasta näkyy, karvat pörröttää jo vähän, mutta käyttöön se ei vaikuta yhtään. Lisään tällä meikkivoidepuuterin, kun haluun peittävämpää tulosta, häivytän aurinkopuuterin luonnolliseksi ja muutenkin nappaan 182:n käteen lähes aina, kun haluan levittää minkä tahansa puuterituotteen nopeesti naamalle ja rynnätä ovesta ulos.

Eniten rakastan 182:sta, koska sillä voi "buffata" koko kasvomeikin täydelliseksi. Eli kun oon levittänyt meikkivoiteen, puuterin, poskipunan ja aurinkopuuterin, niin käyn koko kasvot 182:lla läpi. Ihan vaan pieniä ja pyöriviä liikkeitä. Ja tadaa! Kaikki ikävät rajat yms on hävinnyt! 182:n karvat eivät ole pehmeimmät mahdolliset ja voivat ehkä raapia tosi herkkäihoisia. Lisäksi pestessä irtoo jonkin verran karvoja (mutta niitä on niin paljon, ettei sitä oikeasti huomaa). Omasta mielestäni 182 on silti paras, tuuhein ja toimivin kabuki, mitä oon kokeillut.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Meikkisiveltimet

  • tekee mitä lupaa
  • tykkään muotoilusta
  • hyvä levitystuntuma
  • monikäyttöinen
  • pitkäikäinen
  • levittää tuotteen tasaisesti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Retractable Bronze-buki Brush
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Expert Face Brush
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.8 (12)
Extra virgin minerals powder brush
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.8 (2)
Lash-Brow Groomer
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.7 (3)
Recycled retractable kabuki
Valmistaja: ECOTOOLS
 
4.7 (3)
Blush Brush
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.7 (21)