MAC COSMETICS - 109

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
pitkäikäinen
monikäyttöinen
hyvä levitystuntuma
tykkään muotoilusta
tekee mitä lupaa

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Meikkisiveltimet
Kommentteja
(Updated: Maaliskuu 06, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.0

Mielipide tästä siveltimestä on muuttunut aika paljon tässä viimeisen vuoden aikana. Olen löytänyt Sigman ja Urban Decayn synteettiset siveltimet ja ne menevät kyllä MACin kasvosiveltimien ohi jo ihan hinta-laatusuhteessa. 109 on vielä todella hyvä sivellin poskipunan ja meikkivoiteen levitykseen! Mutta verrattuna uusiin ja huomattavasti halvempiin siveltimiin, se ei häviää koska on kallis, sen karvat varisevat ja mielestäni myös vähän raapivat kasvoja. Synteettiset karvat ovat helpompi hoitoisia ja paaaljon pehmeämpiä.

Alkuperäinen arvostelu: 109 poskipunan levitys on tosi helppoa. Samalla siveltimellä saa sekä levitettettyä värin tarkasti poskille että häivytettyä sen täydellisesti. Karvat ei ole synteettisiä, mutta toimivat silti älyttömän hyvin meikkivoiteen levityksessä! Tykkään käyttää 187 sivellintä Studio Fixin kanssa (ku se on niin tönkköä), mutta kaikkien muiden meikkivoiteiden kanssa käytän 109 sivellintä. Se jotenkin parantaa meikkivoiteen peittävyyttä ja tosissaan "buffaa" meikkivoiteen ihoon. En olisi ikinä keksinyt kokeilla ite, mutta luin vinkin joltain keskustelupalstalta. Joskus katkonaisia karvoja jää kasvoille, mutta ne on helppo nyppiä pois.

109 on niin monikäyttöinen ja kestää monta vuotta päivittäisessä käytössä, että pakko antaa 5 tähteä. Mun omat on noin 3 vuotta vanhoja ja näyttää melkein uusilta. Vähän ärsyttää, että joskus karvoja irtoaa pestessä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Meikkisiveltimet

  • tekee mitä lupaa
  • tykkään muotoilusta
  • hyvä levitystuntuma
  • monikäyttöinen
  • pitkäikäinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Retractable Bronze-buki Brush
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Expert Face Brush
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.8 (12)
Extra virgin minerals powder brush
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.8 (2)
Lash-Brow Groomer
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.7 (3)
Recycled retractable kabuki
Valmistaja: ECOTOOLS
 
4.7 (3)
Blush Brush
Valmistaja: REAL TECHNIQUES
 
4.7 (21)